De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 18-11-2015 Sja

18-11-2015 Sja

 

Vanmorgen uitgeslapen en mn klokje dat ik bij me had zei alleen 00.00 op 1.1. ik dacht .. nou nieuw begin dan maar. Nu zal het beter gaan allemaal.

 

Het was overigens naar later bleek een stuk na negenen. Ook al zoiets. Negen is altijd een einde van..

 

Dus ik sta op en met de moed in mn schoenen eigenlijk, er komen allemaal angstgedachten langs en mijn zonnevlecht reageert daar op. Jak. Lang niet gehad, maar het is al een paar weken gaande. Loslaten maar weer, maar valt niet mee. Dan kom ik uiteindelijk toch in beweging en voel dat ik maar boodschappen moet gaan doen en ga ook tanken. Dan is dat in ieder geval ok.

 

Daarna weet ik dat naar Burgos moet rijden. Weer een prachtige route en de zon scheen al toen ik mn ogen opende en die bleef ook schijnen. Heel fijn, dus lekker in shirtje achter het stuur.

 

Ik moedig mezelf en de camper weer aan en dus daar rijden we.. best relaxed en ik denk.. zou het dan toch goed zijn allemaal? Maar mijn gevoel zegt echt anders. Heb ik altijd al gehad als er iets met een auto was of wat dan ook. Er klopt iets niet.

 

Maar goed, ik kan niet anders dan doorrijden. Zo'n 30 km voor Burgos gaan we behoorlijk omhoog en ik denk steeds.. nog even en dan zijn we erdoor en rollen we naar beneden, maar vlak daarvoor begint de temperatuur op te lopen en als het lampje gaat branden sta ik ook bijna direct aan de kant. Ik heb goed opgelet op wat iedereen zei, dus ik luister en reageer.

 

Even een tijd met Bart aan de foon gezeten, want ik moet mn ei kwijt. Werkt altijd wel geruststellend, even contact. En ook weer tips beluisterd, want ik wist het niet meer.. zo'n gevoel van dat portie aan fikkie gevend. Toen de boel wat afgekoeld was, had al de motorkap open en later de koelvloeistofdop eraf gedraaid, en toen gekeken naar de koelvloeistof.. was nog genoeg!!! Moest ook gelijk mn chemische toilet gebruiken van al het gedoe.. ontluchten en verzachten van de zonnevlecht. Sjongejonge.

 

Dus na de afkoeltijd weer verder. Rustig aan dan maar.

 

Maar dan, dan gaan we naar beneden en ineens hoor ik een heel vreemd geluid. Alsof er iets zit te klapperen onder de motorkap. Ik kan nergens stoppen, dus rij ik door tot ik wel kan stoppen. Dat is bij een klein plaatsje geweest. Weet niet meer waar. Daar was een klein barretje en er stond een vrouw achter de bar die geen engels kon en de gasten ook niet. Dus ik bel de Peugeot garage in Estelle maar. Die wijzen me door naar het algemene nummer van Peugeot en na heel veel moeilijk doen krijg ik het adres van een garage in Burgos. Dat had de vrouw achter de bar ook al en zij belde voor mij. Heel fijn. Verder was ze ook ongelooflijk aardig. Er waren nog twee jonge vrouwen en op onze manier hebben we wat woorden uitgewisseld. Wel heel leuk op zich. Over talen die zij niet spreken en ik ook niet en dat geeft verbinding. Heb ook een pakje sigaretten gekocht en samen met die vrouwen staan roken, ook dat geeft gek genoeg verbinding. Mss rook ik daarom ook wel, bah en jak, maar goed. Moet maar weer even.

 

Na een tijdje durfde ik het weer aan om verder te rijden, nadat ik ook goed begreep waar de garage zat. Dus hoppa dan maar. En natuurlijk de vrouwen van harte bedankt.

 

Daarna naar Peugeot.. tuftuf en onderweg bijna de motor uit, maar ik kon toch verder tuffen. Met translaters aan gehoord dat ik daar niet terecht kon en 500 mtr verderop moest naar Citroen.. dus daar naar toe. En daar sta ik nu voor de deur. Buiten het hek, want binnen mocht niet. Alle hens aan dek dus. Motorproblemen van serieuze aard.

 

Dus fb oproep en gelukkig wordt er gehoor gegeven. Financieën komen rond, en mensen zijn aan het rondvragen voor andere oplossingen evenals evt slaapplek. Super!

 

In die andere wereld komen.. dat is de bedoeling. We zullen zien hoe het verder gaat.

 

Zo maar eerst slapen dan.

 

Liefs van mij.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.