De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 19-11-2015 Burgos

19-11-2015 Burgos

 

Wat een dag alweer.

 

Vannacht redelijk kunnen slapen aan de weg. Ik mocht niet op de parkeerplaats staan van de garage. Securitygames. Ok, dan niet.

In het stuk ontwaken besloten welke spullen ik mee zou nemen naar de plek waar ik nu ben, geregeld door Ben, heel fijn dat hij zoveel contacten heeft en dan ook nog iemand in Burgos. Bij Kelisi is een kamer over voor gasten en zij is ook een zeer creatief mens, maakt prachtige dingen en heeft het healerschap ook in zich. En toevallig dus in Burgos, de plek waarvan ik voelde dat ik er naar toe moest. Niet om Burgos zelf in eerste instantie, maar om haar. Ze kan wel hulp van mij gebruiken en ik dus van haar. Vervelend genoeg dat we hulp nodig hebben op zich, maar het is dan altijd fijn als je die elkaar kunt bieden. Vind ik tenminste. Dus met een taxi en spullen hier naar toe gegaan.

 

En hoe vreemd of juist niet, ook zij heeft het zo allemaal alleen te doen, weinig hulp en ook steeds mensen die vertrekken als er een klik is of zij moet dan dus vertrekken. Ok, je kunt zeggen het is je pad, maar neemt niet weg dat dat ook helemaal niet leuk is over het algemeen. Hier hebben we dus in ieder geval al iets gemeenschappelijks.

 

En ja, ook zij is op de hoogte van hoe het één en ander werkt, of liever gezegd niet werkt. All those problems met die dingen doen die je wilt doen en het niet van de grond krijgen.

 

Nou hebben we vanmiddag hier in Burgos rond gelopen en wat een rotenergie! Echt heel verschrikkelijk. Je voelt bij bepaalde gebouwen dat de energie je neer wil drukken, je in de slavenrol wil houden. Ik kan dat in ieder geval voelen en aangezien ik me daar bewust van ben en er niet aan mee doe, heb ik er ook niet echt heel veel last van, maar als ik ga zitten voelen dan is het er.

En dat heb ik gedaan. Ik zie dan gewoon ook energetische barrieres die ooit zijn opgericht vanuit het machtswezen kerk en staat. Zoals overal wel, maar hier extreem. Als we dan kijken naar hoe de leylijnen lopen en zien dat dit echt weer een verstopping is in de energie, besluit ik dan ook om zoveel mogelijk werk hier te verrichten, zodat het beter wordt. Ik hoop dat me dat lukt. Komende tijd dus genoeg te doen, hier in de stad, hier in huis ook en hondje en Kelisi zelf misschien ook healing aanbieden. Dat kan ik tenminste terug doen voor de fijne opvang. Als er niet dit soort mensen zouden bestaan. Zelf had ik ook vaak genoeg logees over de vloer en met mij over de vloer krijg je er altijd wat extra's bij en hoef je bijna niets te investeren, want ik zorg zo veel en goed mogelijk voor mezelf. Ok een wasje, gebruik van de wc, internet en een bed en dat is het dan wel. Verder een luisterend oor en veel energiewerk, ook al doe ik niks, dan nog dat werkt dat door.

 

Even terug naar de garagedingen. Ik heb mijn camper dus bij de garage aan de straat moeten achterlaten. Not fun, maar zolang ze mijn probleem niet aannemen kan de camper niet op het terrein. Morgen willen we dus weer naar de garage om te zeggen dat ze gewoon met die motor aan de slag moeten, want er kan niets gebeuren als ik niet weet wat er is. En dus ook geen onderdelen of een andere motor. Ok, het is veel werk voor ze en ze hebben er geen zin in, weet ik ook wel, maar het is mijn huis en ik wil ook een keer weer verder. Dat ik nu hier ben is prima, ik kan helpen en het is fijn met iemand te spreken die dezelfde dingen kent. En al spreken we niet dezelfde taal, toch wel.

 

Vanavond in ieder geval ook weer een heel mooie healing mogen doen, dat is mooi dat dat nu even kan en straks ga ik ook nog met het terrein van de garage bezig als ik die toestemming krijg. En dan de komende dagen bezig met Burgos zelf. En dan hoop ik wel dat er een oplossing komt voor de camper, dat is echt nodig. Moest vandaag wel even wat bekomen van al het gedoe weer moet ik zeggen en het is dus echt fijn even op een vaste plek te zijn waar ik gewoon welkom ben en waar ik ook met iemand kan praten. En ook nog iemand die ik begrijp.

 

Ik kan dus de komende tijd wat healingen doen, dat is wel duidelijk. Sochtends of savonds is dat mogelijk.

 

En dan gaar mij hart nog steeds uit naar Portugal en de plek die ik graag wil vinden om samen met een groep daar ons werk te kunnen doen. Nogmaals.. dat weet ik al vanaf mn 15e, alleen nu pas in welke vorm.

 

Liefs van mij

 

Reactie plaatsen

Reacties

peter zwart
4 jaar geleden

wens je alle goeds ! Succes en sterkte,, mooi te lezen !

bart
4 jaar geleden

geniet van de goede plek xx

Tami Ruis
4 jaar geleden

Lieve Petra, mooi om te lezen! Dank voor t delen + heb t goed daar in Burgos. Mooi dat je de healings kunt doen daar + bij deze gelijkgestemde kan verblijven. Liefsszz <3