De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 22-11-2015 Burgos werk

22-11-2015 Burgos werk

 

Ik geef hier een verslag van de afgelopen dagen sinds dat ik strandde in Burgos. Allemaal stukjes die ik ook al op facebook plaatste met mss een aanvulling. Ik zie wel. 

 

20-11-2015

Waarom hebben die mensen met alle macht nog steeds de overhand?
Waarom krijgen die mensen die de goede ideeën hebben niet een poot aan de grond en moeten die zo moeilijk doen om iets te bereiken wat nodig is en waar veel mensen mee zouden worden geholpen?

Ik voel me radeloos, machteloos..

Jaar in, jaar uit zet ik me in om dingen te veranderen en ja ik ben begonnen met mezelf. Decoderen, oude programma's uit mezelf halen om de waarheid te kunnen zien. Ik heb me een slag in de rondte gewerkt, mezelf net steeds staande kunnen houden, zonder enige medewerking.. zeg maar gewoon tegenwerking.

Ik weet alles van hoe energie werkt en hoe je dat kunt wijzigen, ten goede van de mensheid.

Ik weet zo belachelijk veel en ik doe mijn werk goed.

En er zijn er meer die goed werk verrichten. Waarom krijgen mensen zoals ik zo weinig steun?! Waarom moet ik altijd over het randje lopen als ik zoveel te bieden heb? Waarom blijven mensen kijken naar diegenen die de boel verknallen? Wat is dat?!

Ik moet gewoon naar Portugal, die plek vinden waar ik kan samenwerken met mensen zoals ik, zodat we mensen verder kunnen helpen. Een fijne plek waar wonen en werken samen gaan.

Waar is die partnership met die anderen, terwijl ik het zelf steeds aanbiedt en zo weinigen mij daarin begrijpen.. en ja dat zijn dan net die mensen die ook die dingen kunnen, die begrijpen het dan weer wel.

Zo weinig die werkelijk begrijpen wat er op het spel staat. Serieus op het spel staat. Willen we dan echt dat er zoveel mensen ten onder gaan aan de hetze die gaande is om de mens uit te moorden en de aarde daarmee ook ten onder laten gaan?

Wat is dat?!

Wie kan mij dat vertellen en wie is er nou werkelijk wakker!!!!

Come on, get it!!!!

Ik ben hier niet voor niks, jij ook niet toch!

En alsjeblieft help mij hoe dan ook om daar te komen waar ik moet zijn en die dingen kan doen die werkelijk zin hebben en die niet meer meewerken aan alle onzin die er is. Ik ben het waard en iedereen is het waard, daar gaat het om.

20-11-2015 vervolg

 

Volle dag vandaag.. maar ok. Vandaag terug gegaan naar de garage. 

Garage is bereidt om ook te kijken in het zgn illegale circuit en dus hebben we ook een illegale garage nodig. Kelisi heeft als brugman gepraat en is telkens terug gegaan na overleg met mij. En maar door vragen.. zo goed van haar en zo blij mee. Het gaat wss om de rods.. wasda? Geen idee.. moet nog de translater laten zoeken, maar nog geen tijd voor gehad ook.
Mss vanavond in de bar hier beneden eens rondvragen of iemand iemand weet.. ook vraag ik het hier weer en ook Kelisi is bezig via haar fb vrienden.
Dus ik vind dat het moet lukken. Wel de camper vandaag moeten verzetten, want was volgens de garage geen goede plek en als de politie komt dan is de garage ook bereidt een goed woordje te doen... alleen ben ik er niet als die politie komt, want ik ben hier, dus ik zend telepatisch uit dat ze af en toe gaan kijken daar. Ze hebben nu het telnr van Kelisi en dat lijkt beter te werken. En ja, ik heb er nog wat dingen uitgehaald, de watertank leeg laten lopen, want stel dat het gaat vriezen, maar goed ik weet nu hoe ik er ongeveer moet komen.. met de bus dan en kan evt tussendoor checken, maar wil natuurlijk heel graag dat de camper de goede plek vindt om opgeknapt te worden met de juiste onderdelen. Let it BE!

Vandaag healingwerk hier gedaan, op de plek en met Kelisi, die dat behoorlijk kan gebruiken, en nu de hond op schoot die telkens als ik zit te tikken mijn handen terug wil halen, omdat ze graag de energie wil en ik vind het wel lief.

Dus zo'n honderdduizenddingendag en blij dat Kelisi er is en volgens mij is het ook fijn dat ik er ben voor haar. Ook even om iemand om tegenaan te praten en die snapt.

En dan komende week ook hier eens even voelen en kijken hoe dat zit met die coderingen en of ze weg kunnen en of dat net zo kan werken als met mensen.. en dan dat het liefst wereldwijd aanpakken.. open met die energie!!! En dan zijn er mensen die zich daar voor hebben gemeld en dat zijn Georgia, Martien en Karin.. komt dus ook wel wat van.. aanpakken die dingen.

Nou datwast voor nu.

En ik hoor in mijn hoofd zingen.. say a little prayer for me.. and for you of course!

 

20-11-2015 verder... ik doe een oproep

Is er iemand of meer iemanden die een bijna dagelijks event kan neerzetten via fb om bezig te blijven met het schoonmaken van de leylijnen hier op aarde.. en dus ook de coderingen die op die lijnen zit te doorbreken?! Vooral dat dus!

Ik kan dat nu niet doen, want ik kan niet iedere avond of om de avond zoiets gaan leiden, omdat ik 1 dan te veel berichtjes krijg en dat kost me teveel geld op dit moment en 2 omdat ik niet altijd aanwezig ben uiteraard. Ik weet dat grote events nou even net wat meer mensen nodig hebben die echt de tijd hebben daarvoor en zich daar helemaal voor in willen zetten.

Ik wil, als ik dat kan, heus wel helpen met overleggen hoe dat moet, maar iemand anders moet dat neerzetten.

Wie o wie? Het is heel hard nodig.. ook om dit blijvend te doen voor een hele tijd..

En natuurlijk wereldwijd!!!!!!! Dus ook graag met vertalingen erbij in zoveel mogelijk talen.

Kom op SAMEN WERKEN!!!!

 

Antwoorden hier op... ja er zijn een aantal mensen die hier gehoor aan willen geven en zij gaan dit opzetten. Joepie! Intussen doe ik zelf onderzoek naar wat hier in Burgos speelt en hoe dat er uit ziet in de energie. 

 

21-11-2015 

 

Een goede morgen deze morgen en rest van de dag.

Ik heb er al weer een healing mogen doen vanmorgen en dat vind ik een mooie start van de dag.
Vandaag hopelijk wat mensen treffen die mij verder kunnen helpen met de camper perikelen.. iemand die een garage heeft, de motor er uit kan takelen en onderdelen heeft of vindt voor de motor. Het gaat om rods.

En mss hier nog wat ander werk verrichten in de energie, we will see! Mijn engels gaat ook vooruit, want gisteren heb ik mn eerste healing in het engels gedaan en dat ging ook prima en ook weer live. Mooi dat dat ook werkt voor mij en de ander.

Liefs uit Burgos... en bij dit plaatje (die van de kathedraal).. ik zit om de hoek.. sterker nog.. als ik het raam uit kijk zie ik de muur van de kathedraal.. tsss.. wie verzint zoiets he? Ook zo'n energetisch veld van muren die de hele bups hier ondermijnt. Eens kijken dus wat ik daarvan mag 'zien' en leren om die energie anders te maken .

 

 

21-11-2015 vervolg

 

Even een rondje gelopen hier met het hondje.. en zitten voelen.. lekker onopvallend kan dat dan.. en jawel ik zie/voel hoe bepaalde energieblokkades hier neergezet zijn.. en ook hoe ik ze kan oplossen.. en dan zullen die leylijnen ook beter doorstromen. Dus het gaat nog weer ergens anders om, ik voel me wel weer een ontdekkingsreiziger en dat is the nice part of all. En ja het moet hier wat geruisloos gaan, anders loop je wel erg in de gaten en daar hebben teveel mensen al last van gehad de afgelopen jaren hier. Artiesten en kunstenaars die hier woonden, moesten het veld ruimen.. niet gewenst.. met hun bewustzijn verruimende kunst. Werkte dus erg averechts en ja natuurlijk zou ik bijna zeggen.. zo werkt het overal.. doe je je mond open, laat je dingen zien.. dan wordt je uitgekotst en verbannen.. net als in oude tijden.. maar toch zal het veranderen. We gaan ervoor! Ik wel in ieder geval.

 

21-11-2015 verder

Ik deed een tussentijdse meditatie ivm de voetbalwedstrijd Madrid Barcelona.. om de balans hier in Spanje en vooral in Burgos te 'bewaken'.

Daarna deed ik mee aan de wereldwijde meditatie georganiseerd door Cobra.

 

Wat een mooie meditatie.

Ik ben er heel diep in geweest en volgens mij zat ik er ook wat langer in. Ben er nu pas weer.

En ik heb me daar een portie werk verricht.. ging geheel automatisch en ik weet niet meer wat ik allemaal heb gedaan, maar ik heb het gedaan. Wat een power zo samen, we hebben veel gedeeld aan info volgens mij en ook echt heel veel gedaan.

En ik heb op diverse plekken gewerkt, maar vooral hier in Burgos ook. Toen we begin van de avond even wat boodschappen deden kwamen we bijna niet door de toegangspoort.. zo zwaar was de energie. Het waren 3 lagen van energetische muren waar mensen zoals wij niet welkom zijn! Echt afschuwelijk. We waren allebei helemaal beroerd en moesten eerst bijkomen. En ik begrijp waarom mensen hier vertrekken en waarom mensen ziek worden of gewoon het loodje leggen en in die machten of krachten blijven hangen.

Nou wil ik morgen gaan voelen hoe het dan is. Ben heel benieuwd. En ja ook heel veel met de power of the heart gewerkt.

Nou.. fijne avond voor iedereen.. ik ga er van uit dat we met de meditatie veel gedaan hebben. Love to All

 

22-11-2015 

 

Gisteren niet gelukt om contact te leggen met een paar mensen die wat zouden kunnen betekenen voor mn camper. Vandaag herkansing, dwz dat moet volgens mij pas savonds, anders zijn ze niet te vinden.

Gisteren was ook gewoon een bijkomdag en bezig met andere dingen. Voor zowel mij als mijn gastvrouw, want zij moet ook vooral eerst bijkomen van alle energetische attacks hier. En zij kreeg gisteren pas echt door hoe sterk die energetische walls zijn in deze plaats en wat het allemaal met je doet. Heb haar gisteravond nog maar even met energie/drukpunttechnieken en mengeling met quantum touch behandeld, want dat was nodig. Als je lichaam zo aangevallen wordt steeds en je weet niet wat het is, dan kun je er moeilijk wat aan doen, maar nu kunnen we hopelijk wel wat.

Heb gisteren in de kathedraal een diamanten hart geplaatst en daarom heen een diamanten grid. Vandaag mss de kans om eens de kathedraal fysiek binnen te gaan. Ik zie wel even of het daar de dag voor is. Een kathedraal zoals deze is voor een warm welkom in principe, maar het is verre van dat. Zoals vaak kathedralen en kerken zijn.. koel, kil, macht opleggend van een orde die tekenend is voor de dominante egokracht vanuit het mannelijke. Niksnie menselijk en warm. Er komt geen hartsverbinding aan te pas en dat is ook niet de bedoeling natuurlijk van het regerende caballistische zootje.

En dat in een land vol met kathedralen en kerken. Oef. Wel opmerkelijk dat Spanje wel een aantal hele grote kunstenaars heeft gehad in de geschiedenis, maar waar hun doorbraken gebleven zijn is mij een raadsel. Of nee, ik weet dat natuurlijk. Geschiedenis is belangrijk en die zit even anders in elkaar dan de meeste mensen denken en die geschiedenis wordt nog steeds verbloemd onder troosteloze verdorde en verwelkte vertrapte natuur.

En dan zit ik hier vast! Daarom dus maar aan het werk. Wat kan ik anders?

En ik kan Kelisi hier ook niet aan haar lot overlaten. Ik weet namelijk heel goed wat het is als je zo niet gehoord, gelooft wordt en hoe eenzaam dat is. En hoe echt afschuwelijk en ook dat je ziet dat de mensen die je als vrienden beschouwt en van wie je houdt het niet zien en hoe extra verkettert je je dan voelt. Meer dan akelig en heel verdrietig.

Een nieuwe dag, nieuwe kansen mag ik hopen, want weer ergens vast zitten en niet verder kunnen.. met je hoofd bijna onder water... o wat heb ik er genoeg van. Datzelfde liedje van liefdeloosheid terwijl je er zelf van barst en waar je niet door kunt door dringen bij anderen en je moet toezien hoe mensen afglijden naar iets wat geen leven is. Echt zo niet fijn. En zij die het geld hebben, hebben nog steeds de macht en delen ho maar.. behalve die mensen die echt op mijn pad zitten en komen, die ben ik enorm dankbaar voor wat ze doen. Sommigen hebben ook nagenoeg niks en steunen mij toch. Dan voel ik mij bijna weer beschaamd. Juist omdat ik weet dat er op andere plaatsen genoeg is, maar waar er mee wordt omgegaan op een manier die zelfzuchtig is en vernietigend.

Zo, dat moest ik even weer kwijt.

Ook goedemorgen en heb een fijne dag.

 

22-11-2015 vervolg

 

Voor degenen die een goed boek zoeken over Aarde Energieën, dan deze.. van Serge Kahili King. Staat hier 'toevallig' in de boekenkast en ik lees wat.. ben nog niets nieuws tegen gekomen, omdat ik mij heel eenvoudig zelf kan herinneren, maar voor diegenen die dat niet kunnen is het mss van belang.

Ik ga straks eens even bekijken of ik het stuk steen dat hier in huis is wat uit de kathedraal komt (ik lig in een deuk natuurlijk, want hoe mooi is dat) kan transformeren. Steen heeft het vermogen van opslag van info, dus je kunt er veel uit halen, maar het kan ook zo bewerkt zijn dat het net zo goed is misbruikt voor andere doeleinden die niet de aarde en het leven daarop dienen. Dus ga ik daar eens mee bezig en pas als het weer zijn pure heilige aarde energie heeft, verbonden met de pure heilige kosmische energie, dan vraag ik dit door te geven aan de rest van de gebruikte stenen hier in Burgos, gewoon kopieëren zeg maar.. en ja waarom zou ik dat dan niet verder kunnen kopieëren naar al die andere stenen die misbruikt zijn?

Geen idee waarom niet, dus ga ik dat gewoon doen. Wie niet waagt, wie niet wint. En wie niks wil leren komt ook niet verder.. en aangezien ik akelig nieuwsgierig ben mn hele leven en een belachelijk enthousiasme heb, ondanks en dankzij, en een rechtvaardigheidsgevoel van hier tot in alle Multiversa en een achterlijke dosis liefde en ongelooflijk onderzoekend ga ik daar dus ook mee aan de slag, want er is hier zoveel aan de hand wat niet klopt.. moet op te lossen zijn. Dus alles uit de kast halen wat ik maar kan en ook dat wat ik nog niet kan grin-emoticon Ja ik ben gek, maar dat kan me helemaal niet schelen.. ik vind niet dat er nog zoveel slachtoffers moeten vallen en o ja ik zal wel een helperssyndroom hebben, maar lijkt me beter dan je hoofd afwenden.. ik heb dat nog nooit gedaan en zal ik ook niet doen ook.

Rebels? Ook.. maar ook vooral dat ik niet meer wens dat alles slachtoffer is van een moordzuchtige machine, want ik voel me dader als ik daar aan meewerk en ik wil geen van beiden. Basta!

 

 

22-11-2015 verder

 

Pfvieuw.. met de steen bezig geweest die hier binnen was.
Had het in de vortex gezet en ik zag het spinnen als een gek.. daarna liet het zien uit hoeveel elementen het bestond en ik zag de circle of life voorbij komen van aarde en kosmos. Ik was er goed dizzy van, van al die elementen die zich toonden. Zoveel info in opgeslagen en deze was idd zo geprogrammeerd dat het niet meer het Zelf was.

Dus gevraagd om de originele aarde en kosmische energie te herstellen en dat zag ik gebeuren en toen ging alles weer in elkaar. Daarna copy paste gedaan en toen was het klaar. Dus als het goed is dan hebben alle stenen hier in Burgos dezelfde 'healing' gekregen.

Natuurlijk ben ik dus later naar de toegangspoort gelopen waar gisteren de energie zo horror was en toen ik het plein overstak daar naar toe voelde ik al dat ik in de energie werd opgetild. Fijner, lichter. En aan de andere kant van de poort ben ik weer gaan voelen.. niksnadaniksnie voelbaar aan zwaarte. Ga morgen weer checken uiteraard.

Heb ook alle stenen ter wereld gevraagd om de herinnering weer terug te krijgen en dat uit te stralen, want ook stenen stralen leven uit en zoveel meer. Weet niet of dat kan, maar als ik het niet vraag, dan gebeurt er zeker niks.

Vervolgens ben ik op twee plekken de kathedraal ingelopen.. daar waar ik niet hoefde te betalen (nee ik ga niet meehelpen die commerciële rommel steunen, ik kan dat wel anders) .. en ben gaan voelen.. voelde ook licht, maar weet niet hoe het daarvoor was, dus sja.

Ik kon wel de diamanten grid voelen en een sfeer die ok was.

Nah.. ik ga nu even zelf in de rust.. even nodig ook.

En o ja.. het hondje hier is een stadshondje.. ik wilde haar even uitlaten, maar mooi niet dat ze dat wilde.. het regent!!! Geen stap wilde ze doen. En nou heb ik nooit zelf een hond gehad, maar kende altijd wel veel mensen met een hond en liet ze regelmatig uit en communiceerde ook veel met ze, maar dit was een nieuwe voor mij. Ik heb er heerlijk om gelachen.. hondenfratsen ken ik dus, maar dit.. zoveel rassen, zoveel mensen, zoveel manieren.. zoveel anders dan anders dingen.. ik vind het prima.

Liefs

 

En nog een update.. krijg ik ook nog een hele lading shit over me heen van de ouders van degene bij wie ik logeer.. ik wil niet meer het eeuwige piespaaltje zijn!!!! Verdorie, ik werk me wezenloos, werk me hier uit de naad en dan dat.. en ja ik weet dat het vaak zo werkt, maar ik heb daar geen zin! En natuurlijk stuur ik die energie terug naar waar het hoort, maar sjemig zeg.. ik wil hier weg!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

ger
4 jaar geleden

misscien haal je gier inzichten uit.......De magische driehoek van de Heilige Graal

R. Pérez Barredo / Burgos - zondag de 26 juli 2009

Imprime esta página
Print deze paginaWe gaan door middel van de tempels van San Pantaleón de Losa, Vallejo de Mena en Santa María de Siones, waar verschillende onderzoekers suggereren dat er tekenen die aangeeft zijn dat dit mysterieuze van het christendom kon verbergen

Eeuwenlang werd de kunst niet alleen de hoogste en mooiste vorm van expressie waarmee de mens geïnterpreteerd realiteit of dromen. Op bepaalde tijden, de times gecodeerd code, ondoorgrondelijke mysterie in die werden gestort bepaalde kennis die bedoeld om te worden verborgen. Het gebeurde in de Middeleeuwen, de tijd van religieus fanatisme, bijgeloof, geheimen en legenda's. In de beschutting van de literatuur van de tijd, aan de mythe dat politieke persoonlijkheden en identiteit, waren ontstaan, van de hand van dichters, bestellingen schriftgeleerden, steenhouwer en sommige seudoreligiosas, gecodeerde taal die berichten verbergen.

Dus, aan het einde van de 12e eeuw en gedreven door de kruistochten, die militaire campagnes onder leiding van de paus om te heroveren het Heilige Land, dan in de handen van de Saracenen, auteurs zoals Robert de Boron of Chrétien de Troyes schreef epische en allegorische gedichten in de mist van legende die had een dezelfde acteur geboren: de Heilige Graal. Dit gewenst enigma zou, volgens rekeningen van de tijd, de Cup die Jezus bij het laatste avondmaal en vervolgens een magische relikwie met onaardse bevoegdheden gebruikte. De meest recente versies, geactiveerd door de literatuur seudohistorica, erop wijzen dat de Heilige Graal het koninklijk bloed, dat wil zeggen de bloedlijn van Jezus, die zou hebben gehad nakomelingen is, bewaard in het geheim voor eeuwen tot de dag van vandaag.

Echter, zijn alle veronderstellingen. De Graal is de legende waarop meer inkt heeft gegoten in de hele geschiedenis van de mensheid. Er is niet een enkel document of een manuscript die aangeeft van haar bestaan. Het is een bloemlezing mythe dat, ja, heeft geboeid man sinds mensenheugenis. De theorieën over de vermeende locatie, zelfs zonder het te weten voor bepaalde welke de Graal, zijn eindeloos. Een van de meer recente suggereert de mogelijkheid daarvan is ergens in het noorden van de provincie Burgos, in het bijzonder drie plaatsen die stuurt en houden toponymie en artistieke invloeden rond de Heilige Graal.


Tussen Mena en plak


Het was goede Sea King, schrijver en onderzoeker, eerst de aandacht (nu zijn legio aanhangers van het proefschrift) op deze magische driehoek van het noorden van de provincie die depositaris voor talrijke toevalligheden die een mystieke verbinding met het grote geheim van het christendom suggereren. Grialica, realiteit of fantasie, mythologie dat de Graal is verborgen in een plaats genaamd Mont Salvat. Eeuwenlang zochten wij de helft van Europa; ook in Spanje, met name in de regio Catalonië aangetrokken door Montserrat. Goede koning blijkt evenwel dat er is dat alleen een plek in Spanje met een identieke naam CITEERT dat legende, en het is Sierra Salvada, het bergmassief waardoor natuurlijke grens tussen de provincie Burgos en de Alava en de Vizcaya.

Uit de buurt van dit gebergte, en op hetzelfde moment waarin de orde van de Tempeliers en de orde van Sion - volgens vele bronnen, de hoeders van de Graal - uitbreiding voor Europa van na de verovering van Jeruzalem, stegen in hun valleien Burgos Mena kant en slab verschillende religieuze gebouwen die vandaag het belangrijkste argument waarop de onderzoeker gebaseerd zijn proefschrift.

Een van de meest belangrijke en mysterieuze is San Pantaleón de Losa (ongeveer Criales, wiens naam ook aandelen Graal wortel heeft). Zat op een rotsachtige uitkijkpunt, als een schip aan de grond het strelen van de hemel en vaak gehuld in mist, deze kerk- of wat verborgen - wordt bewaakt door een vreemde en hiëratische figuur die als een pilaster in de ingang portico fungeert: het is een Atlanteaanse, die draagt een soort tas op je schoot. Betekent het dat u iets binnen, misschien de Graal? De bouw is volledig ingericht met monsters en fantastische dieren, groteske cijfers, alle van hen van een ongebruikelijke beweging, weg van de architecturale canons van de tijd. Deze kapel is ook daarom een zeldzaamheid, al opgemerkt voornamelijk voor het beroemde "wonder", die elk jaar, tot 26 juli, in het interieur plaatsvindt: het is het vloeibaar maken van het bloed van San Pantaleon, martelaar van de vierde eeuw, aan wie de tempel is gewijd. Deze prodigy gerelateerde het verder met de Graal, koppelen dat vloeibaar bloed die de beroemde heilige kelk zou bevatten.

Een andere magische tempels is Santa María de Siones, waarvan grialica relatie sinds de toponymie wordt geïmpliceerd. (Zion) dimensies is van der Tempeliers oorsprong, bevindt zich parallel aan de San Pantaleón en haar rijke iconografie verwijst ook naar de Arthuriaanse legendes met deugd van de Graal San: gevechten tussen Knights, demonische wezens, raadselachtige voogden, representaties van tekens en bijbelse afleveringen... En planten elementen decoratie, hoogtepunten een bloem, die zou wel eens zijn met een roos die de baarmoeder vruchtbare María Magdalena, de moeder van de eerste afstammelingen van Jezus volgens de nieuwste theorie over de Graal symboliseerde. Het is merkwaardig dat straf die dimensies front is precies bekend onder de naam La Magdalena.

Tot slot, en sluiten van de driehoek-grialico, staat de kerk van San Lorenzo de Vallejo de Mena. De meeste van de decoratieve kenmerken van deze tempel de vorige wedstrijd: bijbelse taferelen, fantastische, afschuwelijke wezens met esoterische beelden. Deze gedeelde iconografie maakt deze architecturale driehoek in het noorden van de provincie lijken te verbergen een geheim. Zal het een opeenstapeling van toevalligheden? Verbergt deze tellurische hoek van Burgos sommige mysterie die is gekoppeld aan de Saint Graal? Allen zijn veronderstellingen, suggesties en veronderstellingen. Maar geen antwoord. Alleen de steen gesneden door steenhouwer; alleen de legendes van een tijdperk vol atavisme en bijgeloof; alleen de magie die volgt op iedere tempel. Niets meer.

Niets meer?

bart
4 jaar geleden

mooi overzicht xx