De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 23-11-2015

23-11-2015

 

Ok visualisatie voor mij! Ik zet neer:

Camper rijdt weer en beter dan ooit en alles gaat perfect op rolletjes richting Portugal en ik kom daar ook werkelijk aan, binnen zeer korte tijd vanaf nu.
En ik rij samen met iemand die begrijpt hoe de vork in de steel zit en die werkelijk ondersteunend is en samen vinden we de plek in Portugal. En het is gewoon erg leuk ook nog. En het hele neerzetten van alles daar gaat super!

Zo. Punt. Moet lukken!

 

 

24-11-2015 staartje van gisteren

 

Morning,

Weer een dag in koud Burgos waar de kerstmarkt steeds meer gestalte krijgt.

Ik ben nog niet echt wakker, want het was vannacht laat. Iets wat ik op deze manier niet meer zo gewend was. Ik bedoel, de laatste jaren had ik vreemde nachten met alle info en uploads die ik binnenkreeg, maar uitgaan is weer wat anders. Dat was voor mij heel lang geleden. Maar goed, ik kan het nog bleek.

Gisteravond laat voelden we dat de energie was verandert (vrienden voor het leven met bijzondere krachten en mooie taken dank jullie wel) en ineens kregen we helemaal de onrustige kriebels. We wilden er uit! (bovendien kwam bij mij.. I've gotta feeling.. je weet wel die van Black Eyed Peas, dus luisteren he).

Dus hup dat deden we. Een klein barretje in de buurt stapten we binnen en de sfeer was tam. Een paar mensen aanwezig. Maar een aantal uren later was alles anders.

Kelisi vroeg aan de barman of hij wat wist over reparatiedingen (grapje was dat er een tv aan stond daar en dat er een programma was over motoren en auto's en alles wat er mee te maken heeft) voor de camper, maar daar kwam niet echt reactie uit. Dus nou ja. We dronken wat. Ja, zelfs ik heb maar iets alcoholisch genomen (een sterker drankje met herbs.. hoe meer alcohol hoe beter het dan is voor mij, in de zin van hoe puurder.. en jawel was wel te doen en ik ben niet direct omgevallen).

Toen kwam er een vrouw naar ons toe en die begon met haar rappe Spaans van alles te zeggen waar ik natuurlijk nog minder van verstond dan iets rustiger Spaans. Bij haar was het in ieder geval ook een drankje meer dat haar deed praten. Op een gegeven moment kwam het roken flink van pas en ik ging naar buiten en die vrouw en nog wat kwamen daar ook. En jawel we kwamen aan de praat. Woorden als You, Universo, Burgos, Missione, Speziale kwamen uit de mond van de Spaanse. Verder nog over koetjes en kalfjes gehad, ons helemaal rot gelachen om het feit dat we elkaar niet konden verstaan, elkaar gehugd ook en ook de mannen er om heen kwamen iets uit hun hol. Enkele woorden engels, daarna goocheltrucs die erg leuk waren, veel gelach en telnrs voor evt hulp werden toen uitgewisseld. Daarna de serieuzere gesprekken waaronder met een man die ik kon vertellen wat hij ongeveer kon. Ook healerkwaliteiten dus. Hij deed het allemaal wel onopvallend, en kwam er steeds meer achter wat hij eigenlijk deed van uit zichzelf en hij merkte bijzondere dingen, maar vond het ook bijzonder dat ik hem dat kon vertellen en meer kon vertellen ook. Super dus. Dit alles wel met vertaalwerk van Kelisi hoor.

En dan de man die een jaar in Noordbroek had gewoond en met mij een beetje zijn nederlands ophaalde. Helemaal leuk! Was ook wel van het Gronings en bij het weggaan zei hij dan ook MOI! Hahahaaha, wat een hilarische dingen en echt fun.

Wel de vraag ook of we vanavond weer zouden komen, want er wil meer gesproken worden blijkbaar. En zomaar een feestje tussen mensen die elkaar wat willen vertellen hou ik ook wel van. Al gaat het met handen, voeten, porties geduld, elkaar aankijken, elkaar voelen, lachen, gieren en brullen, veel hugs en wartaal.

En saillant detail.. er waren een paar bij die lieten vallen dat de kathedraal maar beter weg kon.. de goochelaar wilde het wel laten verdwijnen, maar wist niet waar naar toe.. de healer had andere achtergrond redenen.. laat ik zeggen.. we verstonden elkaar.

Vandaag eens het telnr uitproberen van iemand die ook ambulances opknapt en tractoren enz. Maar de rest hier slaapt nog. Ook ruimtehondje Cloe.. ik zal eens foto's van haar maken, gekleed en al, want dat is ze iedere dag. Voor mij megavreemd, want zelfs met schoentjes aan, maar op de 1 of andere manier is het op een andere manier ook weer niet vreemd en past dat gewoon. Bovendien levert het ook gespreksstof op met anderen en dat is net zoals in NL.. je hebt blijkbaar iets nodig om iemand aan te spreken.. ipv dat gewoon te kunnen en te doen. Nou heeft Kelisi daar eigenlijk ook geen moeite mee.. ik ook niet, dus ach nou ja..

Heb een fijne dag!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.