De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 27-11-2015

27-11-2015 Wat zal ik eens zeggen.. van alles dan maar.

 

Manoman wat een dagen! Wat een heftigheid hier.

 

Ik kom in aanraking met iets waaraan ik bijna onderdoor ga voel ik.

Gelukkig zijn er een heel stel wakkeren die mij ondersteunen en waar ik niet zonder kan.

Wel ben ik weer degene die het mag ontdekken en het in de wereld mag brengen en daar heb ik eigenlijk wel tabak van. Maar goed, ik doe het voor het geheel, dus vooruit dan maar, als ik zelf dan maar alle steun krijg die ik nodig heb. Want dat heb ik nodig! Op allerlei gebieden. Financieel, fysieke hulp bij de camper ook, want dat is nog steeds niet geregeld en energetisch dus. En graag heel veel liefde. Want dat is en blijft een moeilijkheid lijkt wel, hoewel ik heel veel liefdevolle mensen ken, maar in de stof lijkt dat voor mij ook steeds een not go. Laat ik dan maar wensen dat ik een medereiziger krijg die in ieder geval snapt wat ik doe en met mij mee wil vanaf hier, zodra de camper klaar is, want daar ga ik nog steeds van uit dat dat wel gebeurd. De tijd dringt wel, want die camper staat maar ergens aan de straat en dat is niet echt wenselijk.

 

Afijn, wat happened ondertussen.

 

Eerst al mijn gastvrouw hier. Helemaal in de stress en belaagd door krachten die van een orde zijn die niet normaal is. Ze moet zich telkens laten behandelen om wat hoger in haar energie te komen en daar te blijven ook. Dure business en hier is veel niet voor handen wat echt leidt tot iets beters. Ze zoekt zichzelf al jaren gek naar wat er aan de hand is en heeft ook al veel opgedoken. Veel wist ik al, maar ook zij heeft dingen voor mij die ik nog niet wist en andersom. Dat is dan weer mooi.

 

Ik ben ook direct begonnen met allerlei healingen te geven en ook oude dingen uit de kast moeten trekken, zoals een stukje quantum touch, handoplegging en drukpuntmassage om ook maar iets te doen. Verder een hele bijzondere healing mogen doen, omdat ik mezelf ook geen raad meer wist. Dat alles maar mag helpen, want na al die jaren belaging hier op zoveel manieren wil ik heel graag dat zij verder kan, samen met haar hondje. Ik zal vertellen hoe de healing ging.

 

Ik begon met haar wat te masseren tot ik voelde dat ik iets anders moest doen. Maar geen idee wat. Dus ik vroeg om alle zuivere en beste hulp die aanwezig was. Daardoor begreep ik dat ik wat met haar voeten moest doen, ik dacht nog.. nu ook nog voetreflextherapie doen, dat is lang geleden.. maar deed het maar gewoon.

 

Op dat moment voelde ik een andere energie door mij heen komen en ik voelde de verandering in mijn lichaam ook. Nou heb ik dat wel eens vaker gedaan in het verleden en ging dan bijna om van de energie die doorkwam, maar blijkbaar ben ik al zo gewend aan energetische energieën die echt ok zijn, dat ik daar geen problemen mee heb. Mijn hoofd voelde anders, alles voelde anders. Ik zag dan ook een wezen door mij komen die gelinkt was aan haar sterrenfamilie, dat kreeg ik zo door. Daarop ging ik iets met haar voeten doen wat niet op 'normale' voetreflex leek en ik liet dat gewoon gebeuren. Wel steeds vragende hoe dat voor haar voelde. En ze voelde dat als heel natuurlijk, als zoals het moest zijn. Haar eigen energie dus door mogen geven, vanwaar uit healingsprocessen mochten binnen komen. Zoals ik het eigenlijk altijd doe, maar dan op afstand. Live is en blijft wat anders.

 

Ik kreeg ook veel te zien over haar planeet en haar vermogens. Er wordt daar veel met licht gewerkt en jawel, dat doet zij hier ook in de aardse stof. Als kunstenares en artiest. Helemaal logisch dus. Maar ook aangevend dat het hier zo raar werkt op aarde en dat ze maar niet dat te pakken kan krijgen dat echt goed werkt. Dat de materialen niet goed meewerken ook. Lijkt me ook behoorlijk logisch. Zodra zij meer en meer connected raakt met haar sterrenfamilie zal ze steeds meer ontdekken, is mijn idee daarover, en dingen kunnen ontwikkelen die anders zijn en werken voor ons als mens.

 

Ook zag ik dat het op haar planeet heel normaal is een andere energietje bij zich te hebben en dat is de energie van haar hondje. Daar is het een energievorm die niet benoembaar is, want daar is niet echt een vorm, maar hier dus wel in de vorm van het hondje. Een super intelligent hondje ook. Ze draagt ook een soort van ruimtepakjes, duidelijk dat ze zich daar goed voelt. Ik moest mijn eigen idee over honden en hoe dat moet dan ook bijstellen, hoewel ik daar niet zo heel snel een oordeel over heb. Maar nu dus duidelijk hoe dat zit. Dit hondje wijst ons trouwens portalen aan, daar waar de sluiers dunner zijn en waar we door dingen heen kunnen kijken. Heel bijzonder. Verder zijn zowel bazin als hondje super lief en ik vind dan ook dat ze beiden ook op hun plek mogen komen. Zet ik me ook voor in als het even kan, want ik heb hier mn onderdak voor nu en ook veel steun in wat er zoal gebeurd. Uiteraard heb ik het hondje ook aangesloten in een healing op haar eigen van origine afkomst.

 

Doordat de hulp voor het maken van de camper er nog steeds niet is, ben ik natuurlijk ook verder naar haar verhalen gaan luisteren, zie ik veel in de healingen en door hier rond te lopen ervaar ik de energieën. En die zijn echt niet te doen voor mensen zoals wij. Je wordt gewoon totaal in elkaar gedrukt, onderdrukt en weet ik veel wat al niet meer. Het zijn hevige attacks van energie tegen ons gericht en alles wat niet onderdrukt wil worden met uiteraard de bedoeling wel onderdrukt te willen worden. In alles!

 

Er zijn hier veel mensen die of kapot gemaakt worden en weggehoond, of die zomaar overlijden, of die zomaar ziek worden. En de meesten zijn dus niet gewaar van wat hier gebeurd en zitten in die energie en laten zich manipuleren en doen dat zelf ook. Waar moet je dan hulp verwachten? Geen hart wat open is, geen welwillende mensen. Echt een plek waar je voelt dat je dood gaat en anders wil je dat gewoon, zo heftig. Ik herken er veel van doordat ik in Almere heb gewoond en toen ook vreselijk ziek was, terwijl ik tegen alles in vocht om dat te doorbreken.. was niet gemakkelijk toen, en aangezien het hier tig keer erger is, wilde ik dus wat doen.

 

Gelukkig kreeg ik al weer de samenwerking vanuit de hoek van een bijzonder lief invoelend en waakzaam mens en die zei: Er moet iets met de leylijnen gebeuren en de plekken op die lijnen die enorm blokkeren. Later kwam de vraag van dezelfde persoon hoe ik hier zit tegenover de andere kant van de aarde en ik keek en ik zag dat ik hier zowat tegenover het Hartchakra van de aarde zit (er zijn er meer, maar voor mijzelf is de connectie met Hawaii er altijd).. Hawaii. Ik ben gloeiende boos geworden, want ja dan zit je hier.. en hoe kom je er uit?! In godesnaam! Je wordt hier meegezogen in iets wat je niet wilt en dus aan de bel getrokken.. en flink ook, want meestal word mijn bel niet gehoord, maar nu uiteindelijk wel.

 

Een eerste groep is naar de energieën gaan kijken en zag wat ik al vermoedde. Ze hebben echt heel zwaar werk verricht, maar de volgende dag kwam de energie in al zijn zwaarte gewoon terug. Dus verder kijken en inmiddels werd een groep opgestart die regelmatig met dit bezig gaat. Gisteravond was de eerste sessie en ik ben tijdens deze sessie zelf in slaap gevallen. Wat een schoonmaakopdracht zeg! En zoveel lagen ook! Zoveel manieren van duistere energie. En dan kan je met Liefde alleen ook niet zoveel. Dat weet ik maar al te goed. Eerst dienen muren afgebroken worden en daarna kan pas Liefde stromen. Ik was het zelf helemaal kwijt na een week, niet echt in mij, maar moest zo bezig zijn met beschermen en mezelf op de been houden dat ik niet kon wat ik normaal wel kan. En er zijn veel puzzelstukjes, dus verschillende mensen nodig die hiermee werken.. iedereen heeft wat, wat ingezet kan worden, gelukkig wel. En nogmaals ook gelukkig dat ze er zijn!

 

Nu deze hulptroepen hun werk doen, waar ook weer veel van te leren is, kan ik misschien dwars door alles heen mijn ding doen en ook mijn nodige hulp krijgen, want ik wil beslist niet hier blijven! Ik wil nog steeds dat opzetten wat ik zo graag wil. Die healersplek waar we samen kunnen werken en wonen en ook eens plezier kunnen hebben onder elkaar. Elkaar steunend, van elkaar mogen leren en verder ontwikkelen. Maar wat een hel om eerst dan weer hier door te moeten. Maakt wel de weg vrij voor andere reizigers in ieder geval en diegenen hier die besloten hebben om hier wakker te worden.

 

Ik ben heel benieuwd wat de komende dagen weer op gaat leveren en of we verschil merken. Het feit dat ik nu in ieder geval iets kan schrijven zegt mij al weer heel wat. Nu dan graag weer verder die aangename mensen die echt wel snappen en voelen en die kunnen helpen. En dan ook iemand die met mij mee reist, want dat alleen stuk kan ik niet meer. Het is echt te zwaar. En ik hoop werkelijk dat iemand dat echt begrijpt en bereidt is om mij te steunen hierin en daar samen iets van te maken wat goed is en heel erg ok.

 

Ik zucht even. Vandaag gewoon overal spierpijn van alle attacks.. en dat terwijl ik geen spierpijn krijg van een stevige wandeling, zelfs niet bergop en af. Dus m.a.w.. zo kun je ook weer zien wat energie van buitenaf met je lichaam kan doen. Niks is onlosmakelijk van elkaar. Zo binnen zo buiten, zo boven zo beneden en zo micro zo macro, maar soms ook weer ingewikkelder dan je denkt. Wat is er nog veel werk te doen en wat is het soms klotezwaar om er doorheen te baggeren. En dat met de weinige riemen waar ik mee roeien moet. Belachelijk. Dus nogmaals.. universum.. als ik iets moet doen, dan stuur nu ook maar hulp op al die vlakken, want ik ben het zat zo.

 

Voor de mensen die wel steunen, op welke manier dan ook.. vanuit mij hele wezen.. dank jullie wel, ik hoop jullie gewoon te mogen begroeten in het Paradijs wat ik voor ogen heb. Hemel op Aarde, moet kunnen.

 

Liefs van mij!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.