De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 28-12-2015

28-12-2015

 

Even weer wat schrijven.

Ze is hier al weer meer dan een week, Nynke!

Vanuit Nederland naar Spanje gekomen om mij te helpen. Liefst om mij en mijn camper te helpen rijden naar Portugal, maar zover is het nog steeds niet. Wel een geweldig heerlijke steun en toeverlaat en voor de gezelligheid ook zeer belangrijk! Elkaar supporten in goede en slechte tijden om maar eens wat te noemen, wat een verademing.

 

Vandaag hebben we gehoord dat er een motor van NL op transport gaat naar hier. Met oeverloos geduld en soms ook flink gescheld over wat er allemaal niet werkt is het dan toch zover.

De Anwb man tolkte voor ons tussen garages en regelde wat, allerlei andere mensen deden oeverloos hun best om wat dan ook te doen en dus ja eindelijk, eindelijk beweegt er weer iets. Wel nog steeds vinger aan de pols, want het slapende volk aan beiden kanten is lang niet altijd alert. Wij soms ook niet trouwens, doordat we zien hoe makkelijk het zou kunnen allemaal en hoe moeilijk het soms gaat en dan heb je het gewoon weer even niet door. Kwestie van te veel vertrouwen soms. En dan denken dat je alles wel hebt gehad in NL om te door breken en dan kom je hier weer met je neus in van alles terecht. Wel wetende ook dat ieder land zijn eigen dingen heeft om op te lossen en ook ziend dat her en der ook wel mensen hier zijn die het anders willen en/of doen.

 

Afijn, we blijven bezig met healingwerk, coaching en maken zoveel mogelijk schoon in de energie en laten goede, vruchtbare energie achter.

Vandaag op huishoudelijk gebied ook de boel eens even opfrissen, want dat doet ook wat met de energie. Van soppen, dweilen en kussens uitslaan en natuurlijk wierook na energetische clearing die we ook steeds doen.

 

Alleen zo'n complexe klus doen is te veel, met zn tweeën eigenlijk ook nog. Gelukkig gaat het met onze gastvrouw Kelisi steeds iets beter en zo kan ook zij haar dingen weer wat oppakken.

 

Ik zie heel goed dat ik dit alleen niet had kunnen doen, dat gaf ik dan ook al aan en gelukkig is er iets in gebeurd. Vele handen maken Licht Werk.. nog maar eens.

 

Ook mijn eigen werkzaamheden gaan gewoon door en ook Nynke pakt her en der eigen zaken op, maar eigenlijk zou ze hier ook moeten zitten en wat vakantiegevoel mogen meepakken. Nou doen we dus tussendoor ook wel wat andere dingen.

 

Gisteren naar een klooster geweest wat qua energie goed voelde en voor mij dan ook een gebouw waarvan ik voel.. ja zoiets zoek in Portugal om te beginnen met een healers groep. Was leuk en goed om te doen. Net als de gekkigheid die we soms uithalen, want als je dat niet doet, hou je het echt niet vol. Soms moet de stoom van de ketel. En dat kan op zovele manieren en daar kennen we er een heleboel van. Dat scheelt.

 

Geen idee of er nog een kans komt dat Nynke mee kan rijden naar Portugal, het lijkt er voor nu nog niet op, want de motor van de camper is 3 tot 5 dagen onderweg, dan zitten we al op volgend jaar! En dan moet Nynke al weer terug.

 

Bij deze doe ik dan ook alvast weer een oproep voor de volgende die met mij mee gaat en meehelpt de plek te vinden die er is. Geen idee wanneer dat precies kan zijn, maar misschien is er al iemand die vast in kan voelen. De liften zijn er gewoon, dat zetten we wel neer.

 

Tot zover weer even.

 

Liefs, Petra

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

bart
3 jaar geleden

succes en goed bezig