De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 7-12-2015

7-12-2015 You are on Candid Camera

 

Het is weer even geleden dat ik iets deed aan een reisverslag en nu is het moment dat ik daar weer zin in heb om te schrijven. Zoveel gezien, zoveel ervaren, ook terwijl ik leek stil te staan. Dat deed en doe ik ook, maar heb wel veel in beweging gezet en dat is weer onderdeel van Alles. Ik noem het altijd nog het Goddelijke Plan, hoewel ik als egomens natuurlijk liever zie dat het in harmonie met mij als egomens zou gaan, maar dan had ik niet de beweging kunnen maken bij anderen, dus dan maar zo blijkbaar. Het Goddelijk Plan kent mij en mijn medemensen blijkbaar ook.

 

Ik ben namelijk eigenlijk heel erg van de Harmonie en Vrede, maar om dat te bereiken moet je soms eerst chaos creëren om dat te laten zien en te bewerkstelligen. Met gevaar voor eigen leven en anderen erbij soms, terwijl ik daar dan ook weer niet voor ben, omdat ik nog altijd denk dat het echt anders kan en daarvoor ga ik ook nog steeds. Hinkstapsprongen en andere bijna acrobatische capriolen. Eigenlijk ben ik daar niet geschikt voor dus, maar goed, toch weer wel, want anders zou er niks gebeuren. En jawel ik sla hier al typende mijn ogen ten hemel, want o ja.. ik wil heus avonturen, maar liever een beetje minder in de paniek graag en minder zwaar. Maar misschien gebeurt dat hierdoor nu dan ook wel, want ik vind echt dat het zware deel nu wel gedaan mag zijn.

 

Het gevoel van hier in deze stad, het ik wil acuut dood gevoel dus, is bij mij al lang weer weg gelukkig. Dat verdween heel snel toen de hulptroepen aan de bak mochten met de energie in deze stad. Een hele mooie praktijkles dus voor mensen die met energie willen werken en ook al wel werkten, waar sommigen zichzelf verrasten en elkaar en waarvan ik dan alleen maar denk.. zoooooo wat een kanjers!!! En ook die mensen die nog weinig ervaringen hadden, niet durfden of wat dan ook.

 

Om dat te zien en te ervaren kom ik al beter in m'n energie en juich alleen maar: Zie je nou wel!!!!

Ze zijn er en ze kunnen het! Hasta la pasta mooi bewijs. Niet dat ik het hoef te bewijzen of de anderen, want zo zitten we ook niet in elkaar, maar gewoon dat het kan en dat we tot zoveel meer in staat zijn en dat dat de weg is om naar toe groeien. Zo mooi! Want met dat mooi kunnen we super veel op deze aardbol en ver daarbuiten veranderen. Zei ik vast al vaker zeker? (smile).

 

En dan heb ik het nu nog maar over de healers. Andere GeneesWijzen! Weg met het gesloop aan mensen, we doen weer aan opbouw! Zo ook met plaatsen, steden, krachtplekken en leylijnen! Het hoort er allemaal bij en het draagt ook allemaal bij aan Wel Zijn.

 

Wat ik nog wel jammer vindt, ja ik kijk altijd verder en ben zeker tevreden, maar ik zie altijd meer dan 1 ding, dus vandaar.. is dat ik het mis dat de technische mensen healingen aanvragen zoals ik deze geef. Heb er een nog maar een paar getroffen en gezien wat zij kunnen. Totaal andere gaves dan de healers, maar ook weer niet, want er zijn er die nagenoeg hetzelfde kunnen maar dan met machines. Maar ook mensen die andere dingen kunnen ontwikkelen. Dat we dus niet meer op die ene Tesla hoeven te wachten, maar zelf ook dingen door kunnen krijgen op dat gebied. En ja, ze zijn er al wel, maar dat mag nog vele meer worden, is hard nodig!

 

Wij zijn immers de disclosure, ze komen echt niet uit de lucht vallen, maar je moet wel zelf openstaan voor dat wat er meer is, want dan krijg je je aanwijzingen binnen vanuit die 'lucht' en kan je iets neer zetten wat echt anders is. Dus technici die een vermoeden hebben van zichzelf dat ze het kunnen.. ik geef Quantum Healing/ Keylontic Healing en als je dan even onder deze Healing kijkt naar wat Keylontic Science is, dan gaat je misschien een lampje branden. Er zijn meer Tesla's dus.

 

Hoe hoger de energie, hoe groter de bewustzijnsvelden, hoe meer op te vangen is hierover. Hoe? Nou ik geef bv in de Vortexoefening aan hoe je daar bij kunt. Gewoon even wat oefenen en je zult versteld staan. Doorgroeien of doorknoeien? Leiden of lijden? Wat willen we nou eigenlijk?

 

Dan moet je dus uit de veren. Je verantwoordelijkheid nemen ja. Anders gebeurt er echt niks.

Niet iemand gaan vereren, terwijl je het zelf kunt!

 

Want dat zie ik ook wel.. mensen die mij zien als een soort van goeroe.. en dat wil ik niet. Ok, ik doe mooi werk en dat kan niet iedereen, maar ik kan niet wat jij kan! Denk daar even aan. Ik kan je soms wel helpen om verder te komen, je in je kracht te zetten. Dat doe ik graag, dat is mijn werk. Voor anderen is dit weer heel zweverig en dat laat ik ook maar zo, ik kan er ook niks aan doen als je dat vindt. Ja, even scherp zijn nog.

 

Maar goed, even terug naar het verhaal van hier.

 

Eerst de energie die echt zoveel beter is om te verdragen! Wat een verademing! Het kan vast nog wel beter, maar ik heb dan nu al weer een gevoel alsof ik kan huppelen.. zo'n verschil!

Pas als ik ga zweven is het goed (ok grapje, rustig aan zeker? Omdat mensen ook weer moeten wennen aan de veranderde energie natuurlijk, anders worden ze ook gek en dat willen we nou juist niet meer). Dus dat team dat dit op zn geweten heeft.. Het Goddelijke Plan dankt jullie wel!! En ik ook.. bij het eerste beste fysieke treffen zal ik proberen jullie niet dood te knuffelen haha, om wat in de terminologie te blijven. Intussen heb ik al wel wat dezes en genes aan de telefoon gehad en het hele Goddelijke Plan in deze besproken.

 

We hadden natuurlijk al ver van te voren afgesproken dat ik een camper zou kopen die stuk zou gaan, zodat ik hier in Burgos zou stranden en ongelooflijk veel hulp moest op trommelen, omdat ik weet en heb geleerd hoe dat moet en ik dus de juiste mensen zou kennen die het aan zouden geven en het op zouden zetten. Alleen wel erg lullig dat ik die afspraak niet meer wist.. dan had het wat makkelijker kunnen verlopen.. of niet. Want wisten jullie die afspraak nog dan? Ook niet he? Daarom moest ik zo schreeuwen! Zo'n klereherrie maken! Gelukkig dat jullie mijn ware zielefamilie zijn en mij wel herkenden en ook dat er nog andere welwillende, meedenkende en lieve aardige mensen waren. Want anders zou het Goddelijk Plan mislukken en dat kan niet. Er zijn er altijd bij die zich nog niks herinneren en nog niet meedoen, maar ons enthousiasme steekt vast nog wel meer aan. Dus het komt wel.

 

Alle aanwijzingen die ik hier kreeg dat ik hier moest zijn, zijn in ieder geval wel duidelijk. En ja, dat het allemaal langer moet duren, zie ik nu ook wel heel goed. Er moeten nog heel wat lijntjes gelegd worden vanuit hier voor ik voorspoedig verder kan. Want dat is echt wel de bedoeling.. en dan vloeiend.. niet meer van hinkstapsprong en de hele donderse bende, maar fijn stromend in dat Goddelijke Plan! Eindelijk! Ik zie het al die jaren al en mijn geduld is oeverloos op de proef gesteld, maar de resultaten mogen er zijn! Blokkade Burgos straks grotendeels opgelost met al die andere vele blokkades op weg naar The Place to Be, zodat de rest moeiteloos kan volgen voor wie dat ook The Place To Be is.

 

De rest heeft vast een andere voortrekker die het zo doet ongeveer.. die wens ik dan ook direct veel geluk en succes toe, want soms is het moeilijk door de bomen het bos te zien, zelfs al snap je het Goddelijke Plan. En dan ook met net zo'n mooie groep erbij. Want jee.. wat leren we elkaar kennen! Wie gaat er voor en wie niet. Wie past en wie niet of nog niet. Wie durft en heeft moed. We vormen al een basisgroep, stukje bij beetje. En er komen er steeds meer bij. Super!

 

Ik kan ook nog niet weg omdat Kelisi nog hulp nodig heeft en dat duurt ook nog even voor zij mag zijn waar ze behoort te zijn. Gelukkig krijg ik hierin ook van anderen wat hulp, want ik ken veel healingmogelijkheden maar ook weer niet alles en ook hierin is het samen doen een geval van puzzelstukjes leggen dat weer een GeHeel vormt.

 

Dan nog de financiële dingen op een rij krijgen, de motor en een medereiziger. In dat laatste stuk komt er ook wat vrij zie ik wel. Mensen die of mee willen reizen, of nog naar andere mogelijkheden zoeken, uit diverse landen ook. En mss een medereiziger vanuit Portugal die mij wel wil helpen. We zullen zien wat zich op het juiste moment aandient. Ik weet ook dat er drie communitys mogen ontstaan en dat die communitys ook echt moeten bestaan uit mensen met diverse kwaliteiten. De talen, vaardigheden als koken voor meer mensen, weten welke voeding goed is.. verbouwen van die voeding, mensen die muziek kunnen maken, zowel therapeutisch als voor de ongelooflijke fun en zo nog veel meer. Ik heb niet voor niks ook gestudeerd op dit soort plannen en wat er allemaal nodig is. En daar zelf veel ervaring in opgedaan ook. Niet in alles specialist, integendeel misschien wel, maar weet er genoeg van om te zien wat wel nodig is en hoe we dienstbaar kunnen zijn aan die mensen die onze hulp nodig hebben en het zelf ook eens leuk te hebben onderling.

 

Het is heerlijk weer in de creatie modus te zitten.. het initiëren, het vinden van de weg en de mogelijkheden.. als ze maar gewoon beschikbaar zijn en mensen welwillend zijn. Dan is het zo gepiept. En dan de bereidheid om van elkaar te leren.. niets zo makkelijk als dat, als men daarvoor open staat. Anders werkt het idd niet en aangezien ik dat allemaal wel achter me hoop te hebben, dwars tegen elke stroom in, moet het er binnenkort dus maar echt van komen allemaal. Maar goed, ik zal nog geduld hebben en mn werk hier nog doen, net als bellen met mensen, of op andere wijzes communiceren. Want alles is er al, het hoeft alleen maar in je bewustzijn te komen en je moet het zien.

 

Datwastweer. Tot..

 

 

Liefs van mij

 

 

En intussen zie ik natuurlijk de grap wel weer van het Goddelijke Plan.. en ja ik het er over vanmorgen met iemand.. wat zullen ze toch ook lachen om ons soms (ok dat van mijn) domme brein. Maar soms blijft het echt lastig.. vooral met die aanvallen van energie dingen.. kan het ook niet helpen.. vergeef mij. We are on candid camera en soms is dat big brother en soms zijn we het zelf. En ja dan is het echt om te lachen, maar huilen moet soms ook.. schoont ook weer op, dus doe ik dat lekker als het er is. Mijn ego mens stuk misschien, maar dat is er gewoon ook. Naast al die andere dingen. En ach, het houdt ook wel voet op de aarde.. zolang dat nodig is. Ik vertel nog niet over het Portaal dat ik zag in Portugal. Dat komt nog wel als ik dat beter begrijp. Nieuwsgierig? Nou ik ook!

 

Reactie plaatsen

Reacties

bart
3 jaar geleden

goed bzig xx

bart
3 jaar geleden

Xx goed bzig

renée veelers
3 jaar geleden

Hé mooi mens, je bent dus, als ik het goed begrijp naar Portugal vertrokken om daar 1, 2, 3 communitys op te starten? Sapperdeflap dat is me wat. Wat dat is? Dat is GEWELDIG!!! Héél benieuwd Petra, hoe je reis, je innerlijke reis, maar ook je fyseke verder gaat. Portugal...Potverdorie... daar moet ik al heel lang altijd nog naar toe. Al heel lang heb ik iets met Portugal.... Wauw, en jij bent op weg, je doet het toch maar "gewoon" haha ja helemaal niet gewoon, maar dat hoort bij jou, dat hoort bij ons die het pad zoeken, weten dat het er is en ons toch ook niet zomaar kunnen overgeven aan dát wat er is en voorbijkomt. Twee jonge, goeie kennissen van me willen met hart en ziel een Anastasia dorp/leefgemeenschap opzetten. Eerst hebben ze het geprobeerd hier in Ned. te realiseren, heel officieel allemaal, maar dat is (nog) niet echt gelukt. Twee hooggevoelige, mooie jonge dertigers met veel kwaliteiten op allerlei gebied..... Als dat bij jou resoneert, laat het me weten, dan breng ik jullie in contact met elkaar. En hou me op de hoogte, want ergens deep down under... kriebelt dit bij mij ook, alhoewel ik daar nu niet ben/ aan toe ben. Alle goeds mooi mens en pas goed op jezelf . Liefs Renée Veeler