De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » 9-11-2015 MARIA - MARIA MAGDALENA

9 november 2015 – Maria – Maria Magdalena

 

Vandaag zijn we dan echt op reis gegaan.

Bieke heeft nog een fijn weekend gehad met haar kinderen en (de pasgeboren sterren) kleinkinderen rond Antwerpen en ik had een fijn werkweekend bij Isabelle net over de grens in Nederland.

 

Op dit moment dat ik schrijf staan we op de eerste overnachtingsplek voor campers ergens in the middle of geen idee. Gelukkig heb ik een foto gemaakt van de plek. Ergens boven Parijs in ieder geval.

 

Het afgelopen weekend heeft weer meer informatie gebracht over de reis, dus dat gaat goed. Ik zal even uitleggen hoe het verloop hiervan is geweest en wat er aan vooraf ging.

 

Toen ik met Esther de proefweken deed met de camper, zijn we in Sankt Thomas in de Eiffel geweest bij een facebook vriend, dit was eind september 2015. Daar zijn we bij het klooster in de kerk geweest. Een serene stilte daar, waar ik het liefst gebleven was. Nee, ik ben geen kerkganger in die zin, maar ben wel van het Goddelijke, het Heilige in Alles. En van de energieën die daarbij passen. Dat was in Sankt Thomas voelbaar voor mij. Ik ben daar in stilte in de kerkbank gaan zitten en in meditatie gegaan. Zoals zo vaak op bijzondere plekken zie ik dan van alles en voel van alles.

 

Deze keer was het voor mij zelf bestemd, want ik kreeg te horen en te zien dat ik de graal mocht ontvangen. Natuurlijk kan ik me dat met moeite voorstellen en wat het dan betekent daar kan ik helemaal niks mee. Of wel? Voor mij altijd nog moeilijk, want ja ik ben ook soms zo vreselijk aards, terwijl ik het meeste heb aan dat wat niet aards is. Het geleide leven heeft mij zoveel meer gebracht dan menig mens. Gelukkig hou ik wel van mensen en gelukkig komen er steeds meer mensen op mijn pad die dit ook kennen en Bieke is wel het toppunt daarin. Bijzonder fijn voor mij.

 

Afijn de graal kwam tot mij in de kerk van Sankt Thomas.

Zo kwam er wel meer tot mij die dagen daarvoor en daarna. Ergens op de terugweg kreeg ik door dat er een plek in Portugal vrij zou komen voor een groep waar ik onderdeel van mag zijn. Een eerste lichtdorp opzetten na al die jaren dat ik het al weet dat ik het mag gaan doen. En wederom gelukkig is dat de missie van Bieke ook.

 

De weken die volgden van verhuizing en camper in orde brengen waren niet alleen chaos, maar brachten ook harmonie met zich mee. Bijzondere aanwijzingen door bijzondere mensen, zoals Sarin, Esther, Isabelle, Miranda, Jeanne, Jurjen en Georgia, mensen waarvan ik ten diepste weet dat zij ook op een spoor zitten van het Heilige in ons en om ons. Bedevaartsoorden komen langs in woord en beeld. Andere gewijde plekken ook. Ook misschien verstoorde plekken, waarvan ik dan weet dat er hersteld mag worden, zoals het bedoeld was en is. Ook tijdens mijn APK reisje bij de garage kreeg ik voldoende info toen ik gewoon door kringloopwinkels liep. De meest bizarre foto's geschoten, toen nog niet wetende wat het nou betekende, maar wel het gevoel er bij hebbende.

 

Als we dan ook vanuit Dwingeloo vertrekken richting Belgie om Bieke daar eerst af te zetten, weet ik dat ik naar zielenzuster Isabelle mag dichtbij daar. Hoe 'toevallig' dat alles dicht bij elkaar is. En dat het er toch nog van mag komen dat ik Isabelle eens live ontmoet en nog een paar mensen daar om heen, oa Georgia en Nick.

 

Bij Isabelle mag ik werken met de energie in en om huis en met haar zelf. Bijzonder ook dat we twee Maria Magdalena kapelletjes in de buurt kregen aangereikt van Georgia, nadat ik aangaf dat ik het gevoel had naar een kapelletje te 'moeten'. Isabelle was er ook voor in en op de dag na aankomst daar togen wij naar de Trompkapel. Een lichte energie huppelde het pad vooruit naar de kapel. Daar was de energie enigszins hard, maar wel heel krachtig, voelbaar in hoofd en benen. Ik ging er zitten en zag een grote gouden stemvork boven mij verschijnen en er werd gezegd dat ik afgestemd werd. Ook kreeg ik de boodschap naar de kaarsen te kijken die in de kapel stonden. Toen ik dat deed zag ik dat er Lourdes op stond en jawel Lourdes staat op ons 'verlanglijstje'.

 

Toen wij later verder liepen, van de kapel het Stropersbos in, voelden we dat de energie behoorlijk zwaar was. Heel anders dan het eerste stuk van de straat naar het kapelletje toe. Het heette dan ook de Papenstraat, zou het daar mee te maken hebben?! Ik zwijg.. Wel vertel ik dat we een losmakend energiespoor trokken door het zware stuk en op de terugweg was dat al voelbaar anders. Zo moet dat dus.

 

De volgende dag besluiten we ook naar de tweede kapel te gaan in de buurt waar Isabelle woont. Een klein paadje wees direct de weg naar het kleine kapelletje. Kon niet missen. Voelbaar ook weer.

Bij dit kapelletje was de energie veel zachter, maar totaal niet geaard, zelfs zweverig. Daar mochten we wat mee doen. Opmerkelijk was de foto die er los lag, Lourdes of nog wat anders? En zo waren er nog wel meer bijzondere aanwijzingen. Ik zag dat vanuit de kapel een stervormige energie zich ging verspreiden op het moment dat wij er wat deden en vooral keken en voelden. De blokkades werden opgeheven en voor mij was dat ook voelbaar. Energieën begonnen door mij heen te wervelen, bijzonder dus weer. Ook mocht de energie van de kapel naar de praktijk van Isabelle stromen.

 

Andere bijzonderheden waren de dikke bomen direct bij het kapelletje en het dunne houtjesbos er verder om heen. We liepen het wat triestige bosje in en ik voelde dat dit bosje totaal niet was aangesloten op de energie van alles er om heen. Ik keek wat er gaande was en zag dat hier ook energetische blokkades waren en ik vroeg me af of er een fontein was die was gedempt, want ook die stroming voelde ik niet meer. Later bleek dat dat inderdaad zo was, tot drie keer aan toe is de fontein gedempt, hoe is het weer mogelijk dat ik het zag en dat het klopte bij navraag door Isabelle. Het stroomde ook niet naar het dorp, wat wel de bedoeling was. Hier eerst de stroming naar het kapelletje getrokken en daarna naar het dorp, dwars door alle barrières heen.

Middags zijn we nog naar een ander bos gegaan, aan de andere kant van het dorp en ik heb daar alle punten met elkaar verbonden in de energie. Dat de energie maar weer mag gaan stromen daar, zowel bij Isabelle in huis en praktijk als in het dorp, want dat dorp zat muurvast en dus ook de bewoners.

 

Die avond vroeg Isabelle of ik wat boeken over Frankrijk wilde inzien en dat deed ik even.. tot ik het boek van Maria Magdalena tegen kwam en er wat in bladerde. Zo te zien geen verhalen die ik niet wist.. De Herinneringen van de Essenen, De Meesters van het Verre Oosten en zo nog wat boeken, evenals artikelen hebben mijn belangstelling altijd wel gehad. Sowieso had ik dit altijd al vanaf kinds af aan, iets met het Heilige, maar niet met de kerk en de opleggingen van leugens en onderdrukkingen van waarheid uiteraard. Het boek Maria Magdalena had ik eigenlijk alleen maar in de hand toen ik in mij hoorde.. De Maria Magdalena Codes! Dus ik stond op en wilde op internet gaan zoeken en deed dat ook. Daar zijn boeken van, maar ook Isabelle had alweer even geleden iets aangereikt gekregen (ook eind september), wederom door Georgia, en dat waren een aantal cd's die met de Maria Magdalena Codes te maken hebben. Dus kopieerde ik deze cd's om later eens te beluisteren. Tevens schreef ik een klein stukje op facebook daarover en ik had het nog niet geschreven of ik kreeg een fb berichtje van Jeroen (die ik kort daarvoor een healing gaf en die even helemaal op de kop stond daardoor) of ik even wilde werken met die Maria Magdalena Codes in de energie en met hem. Via the air of course, zo doen wij dat. Mijn maag werd bijna door mijn kruinchakra getrokken leek wel en Isabelle die naast me zat voelde ook van alles. Jeroen schreef later dat er bij hem ook heel veel gebeurde. Ook weer mooi en bijzonder.

 

Dan weer terug naar vandaag, de 9-11 dag. We zijn pas rond een uur of 12 weg kunnen rijden vanuit Antwerpen (Belgische zin haha, krijg je met al die Belgen om je heen, ik leer snel lijkt wel). In Cambrai een stop op een plein met terrasjes, dat wat Bieke graag wilde. Dus kwam dat vanzelf voorbij, we zullen er maar aan gaan wennen dat dat soort dingen gebeuren, omdat we dat blijkbaar van te voren al zien ofzo. In Cambrai ook een toren die mij riep om dichterbij te komen kijken en jawel dichtbij de toren werd een andere toren zichtbaar en wie stond daar op met een groot gouden beeld?! Maria! Wie verzint zoiets? Ik niet, ik voelde alleen maar de trek en luisterde er naar.. dus zo gaat het worden.

 

Vanaf die tijd ongeveer voelde ik ook een camperplaats, maar er was nog geen enkele camperplaats zichtbaar geweest op borden. Dus ik dacht nog.. zit ik nou wel goed? Had ik dan toch.. is dit wel de goede weg? Tot het verlossende bordje kwam. Camperplaats! Dus hup in de komende schemer de weg afgedraaid en onze eerste camperplaats gevonden met een prachtige roodroze zonsondergang. Een plek van twee en die ene was dus voor ons.

 

O en nog een bijzonderheidje.. blijkt dat we gewoon de oude bedevaartsroute te rijden, het zal ook niet zo zijn.. als ik wandel, als ik fiets en als ik rijdt.. altijd weer bijzondere routes.. trekkracht van energie en openingen van tijd en ruimte waardoor meer zichtbaar en voelbaar is dan men kan bedenken en laat dat nou net de kunst zijn!

 

We zijn op weg.. naar the place to be.. just find it! En we doen gewoon of dat heel normaal is. Voor ons wel ja, maar wie doet ons na? ;)

 

Liefs van Bieke en Petra.

 

PS Foto's volgen wss later.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Miranda Schouten
4 jaar geleden

Prachtig omschreven, kan het voelen in mijn hart en reis met je mee xx.

Cormael Lia
4 jaar geleden

Heerlijk te lezen dat je dus inderdaad gewoon altijd naar de sturingen mag luisteren, ook lijkt het soms nergens heen te gaan ♥