De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie

Eén van de stukjes uit De Meesters van het Verre Oosters die mij aanspreken, omdat als we dit zouden gebruiken een stuk vrijheid zouden verwerven zonder vernietiging en misbruik van de Aarde en Ons Zelf:

'De warmte die u in deze kamer voelt is afkomstig van een kracht waarmee we in contact kunnen treden en die we kunnen gebruiken. Deze kracht of energie is sterker dan elke mechanische kracht of energie die u bekend is, maar de mens kan er contact mee maken en hem gebruiken als licht, warmte en energie, en zelfs voor de aandrijving van alle mechanische apparaten. Het is wat wij een universele kracht noemen. Als u met deze kracht in verbinding treedt en hem gebruikt, zou u hem de kracht van het perpetuum mobile noemen. Wij noemen hem Universele Kracht, Godkracht, verschaft door de Vader om al Zijn kinderen ten dienste te staan. Hij kan elk mechanisch apparaat laten lopen en in beweging brengen, vervoer mogelijk maken zonder enige vorm van brandstofverbruik, en ook in licht en warmte voorzien. Hij is overal aanwezig, zonder dat er geld of een prijs aan te pas komt, en kan door iedereen worden aangesproken en gebruikt.'


Met deze zelfde kracht kunnen we natuurlijk ook ons zelf in voedsel voorzien en genezen.

Hoe hoger de frequentie van de aarde, hoe beter de mens er bij zal kunnen. Voor die hoge frequenties hebben we overigens ook veel natuur nodig, dat helpt.

Wij werken nu in omgekeerde richting. We vernietigen de natuur om aan onze behoeften te voorzien door dingen te maken die niet nodig zijn. Terwijl als we aan de natuur zouden werken we zo veel makkelijker bij alles zouden kunnen wat ons zou kunnen voorzien vanuit de Goddelijke Universele Kracht. Aarde en de Godkracht gaan altijd samen. Zorgen we niet goed voor de Aarde, zorgen we niet goed voor de Natuur, zorgen we niet goed voor Het Goddelijke, zorgen we niet voor onszelf.

Er zijn een aantal wezens op deze Aarde die weten hoe het werkt en die daarom ook juist de vernietiging aanmoedigen in diverse vormen van manipulatie, mindcontrol en brainwash. En de meeste mensen hebben het niet in de gaten, want ze weten niet meer wat de natuur is, ze weten niets meer van de goddelijke kracht, waarvan een ieder gebruik zou kunnen maken.

 

Over het verhogen van je eigen frequentie heb ik zelf al veel geschreven. Nogmaals wil ik toevoegen dat door Quantum Healing/Keylontic Healing/Cosmic Earth EvoLuTion Healing je frequentie omhoog gaat, omdat je oude zware stukken los gaat laten. Het bewustzijn wordt hierdoor vergroot en we kunnen anders omgaan met de Aarde en Ons Zelf en wat verder Leeft en behoort te Leven. 

Als je het Pad volgt van de Meesters, dan bevindt je je op een traject waar niet veel mensen zich zullen gaan bewegen. Vanuit je ZieleGeheugen zul je dit innerlijk weten of niet. Niet iedereen die voor een healing komt is op dit traject, maar heeft een ander traject. Daarom zal het ene Pad niet het andere zijn, sommigen wel. Misschien zijn er zelfs die geen Pad wensen. Alles kan after all.