De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Spiritueel - Filosofie - Wetenschap » Tijd/Ruimte Poorten

Artikel door ArjunA – www.assayya.com 

Dit artikel deel ik omdat ik dit zelf ook 'weet', een diep innerlijk weten dat overéén komt met mijn eigen ervaringen in tijd en ruimte. 

 

Kort nadat ik het artikel ‘Tijdlijnen’ op deze site publiceerde las ik op Internet een artikel van maart 2013 dat mijn concepten wetenschappelijk bevestigt. Die bevestiging heb ik niet nodig, ik weet dat de wetenschap/kennis achter ligt op wijsheid/gevoel. Het tijdstip waarop ik het artikel las, bevestigt echter wel hoe hoog de synchroniciteit momenteel is. Het bevestigt tevens dat de lijn artikelen in de juiste volgorde mag stromen.

 

Tijd/Ruimte Poorten.

De NASA ontdekte verborgen portalen in het magnetische veld van de Aarde. Onze planeet heeft een lange weg afgelegd in wetenschappelijke doorbraken en ontdekkingen. Mainstream wetenschappers beginnen nieuwe concepten van onze werkelijkheid te ontdekken die de potentie hebben onze perceptie van onze planeet en de buitenaardse existenties die haar eeuwig omvatten.

 

Ik ben allergisch voor mainstream, maar het woord dekt de lading volkomen. Laat ik de vorige alinea op mijn manier schrijven. De wetenschappelijke kudde ontkent niet langer dat er parallelle werkelijkheden bestaan die sinds het begin als uienschillen om onze planeet zijn gevouwen. SterrenPoorten, wormholes en vortexen zijn lang het onderwerp geweest van complot theorieën en van de theoretische natuurkunde.

 

Wetenschappers zijn altijd zo driftig bezig iets te bewijzen wat al lang bekend is bij heel oude volken en culturen. Het is de arrogantie van de westerse wereld die hen belet toe te geven dat er niets nieuws is onder de zon. De theorieën kunnen in de prullenbak nu het collectieve bewustzijn meer inzicht krijgt in de ware aard van onze werkelijkheid.

 

In de fysica was een wormhole een hypothetisch kenmerk van tijd/ruimte dat verondersteld werd een korte weg (shortcut) door tijd/ruimte te bieden. We hebben ons altijd afgevraagd hoe buitenaardsen stellaire aftsnaden overbrugden, en een wormhole zou daarvoor een verklaring kunnen zijn. Hoewel de wetenschappers nog niet beseffen wat ze werkelijk hebben ontdekt, het opent de geest voor vele mogelijkheden.

 

Fictie wordt werkelijkheid.

Wat ooit als Science fiction werd afgedaan blijkt ineens op feiten te berusten, en de NASA gaf eindelijk toe dat er verborgen poorten in het aardse magnetische veld zijn ontdekt. De NASA noemt ze X-plekken of elektron spreidingsgebieden.

Er zijn plaatsen op Aarde waar het magnetische veld verbonden is met het magnetische veld van de Zon waardoor een ononderbroken snelweg over 93 miljoen mijl gecreëerd wordt, die van de Aarde naar de Zon loopt.

 

De NASA gebruikte het THEMIS ruimteschip en een Europese cluster sonde om dit fenomeen te onderzoeken. Ze ontdekten dat de poorten meermaals per dag open en dicht gaan… Wat de ontdekking van de NASA zo grappig maakt is dat er zoveel materiaal is waarin vermeld wordt dat de Zon een enorme poort is voor goden die retourtjes maken tussen dimensies en werkelijkheden. Op mijn site staan 40 artikelen over dit fenomeen en het oudste is van maart 2004!

 

De poorten die NASA ontdekte bevinden zich doorgaans op tienduizenden kilometers boven de Aarde en de meeste hebben een kort bestaan, maar er zijn er ook die gigantisch uitgestrekt en stabiel zijn. Voor zover de wetenschap heeft kunnen vaststellen fungeren deze poorten als transferpunten voor onvoorstelbare hoeveelheden magnetisch geladen deeltjes.

Die deeltjes veroorzaken op Aarde het poollicht en geomagnetische stormen.

Poollicht doet zich voornamelijk voor op hoge geografische breedtes en dat betekent dat het verschijnsel vooral 's winters zichtbaar is. We noemen ze het Noorderlicht en het Zuiderlicht.

 

Lang voordat de wetenschap met een linkerhersenhelft verklaring kwam voor dit fenomeen, waren er al mythologieën en volksverhalen onder ‘primitieve’ culturen

over oorlogen tussen bovennatuurlijke krachten in de hemel. Dit is een prachtig voorbeeld tussen Bèta en Alfa denkers.

 

Als kind vroeg ik me vaak af wie er zou winnen als donder en bliksem het firmament teisterden, en ik was teleurgesteld toen ik school leerde over elektrische ontladingen in de atmosfeer. Veel later vertaalde ik die botsingen tussen min en plus polen als de eeuwige strijd tussen negatieve en positieve krachten…

 

Is het niet opmerkelijk dat de poollichten zich juist manifesteren boven de mannelijke Noordpool en de vrouwelijke Zuidpool van onze planeet. Als je het Pad van Verlichting wat langer bewandelt, weet je dat de Noordpool beheerst wordt door de planetaire Innerlijke Strijder en de Zuidpool door de planetaire Innerlijke Verzorger.

 

In januari 2004 publiceerde ik op deze site al een artikel over de Holle Aarde, dus daar ga ik niet verder op in. Het thema is immers tijd/ruimte poorten, locaties op Aarde die verbindingen hebben met de Binnen Aardse Steden of met de sterren. Nora en ik hebben, sinds onze hereniging in deze incarnatie, enkele van die poorten bezocht.

 

Aanvankelijk wisten we niet dat we gedirigeerd werden, sinds 2003 echter weten we dat we instrument zijn in het Grote Plan. Het ‘prijskaartje’ dat aan het instrument hangt is door ons beiden betaald met een bijna dood ervaring…

 

Factor 5.

Voordat we met de rechterhersenhelft naar tijd/ruimte poorten kijken, herinner ik je aan een uitspraak van Einstein: “Ruimte en tijd zijn niet omstandigheden waarin wij leven, maar manieren waarop wij denken.”

 

Laten we nog eens kijken naar de wetenschappelijke definitie van een tijd/ruimte poort; het is een shortcut door tijd/ruimte. Kijk, hier raken wetenschap en spiritualiteit elkaar; een poort is een kortere weg naar enige bestemming. Dat geldt ook voor het Licht dat altijd de kortste weg neemt.

 

Voor Lichtwerkers zijn er ook poorten die gewoon op Aarde bestaan, je hoeft er geen ‘tienduizenden kilometers boven de Aarde’ naar te zoeken.

 

Op Internet las ik dat er 50 SterrenPoorten op Aarde zijn. Dat is opmerkelijk; er waren aanvankelijk slechts 500 wezens die een fysieke vorm aannamen om de Aarde te bevolken. Er waren 50 Anunnaki die met Enki voor het eerst in de Perzische Golf landden. Er waren 50 argonauten die met Jason het Gulden Vlies moesten veroveren.

 

Er zijn momenteel 50 sterren in de vlag van de Verenigde Staten… Nu we in de 5e dimensie zijn beland ontdekt de wetenschap eindelijk wat ons innerlijke weten al lang heeft bevestigd. Het getal 50 is het getal van de Heilige Geest en van de Thora. Vijftig dagen na de uittocht gaf God de Thora. Er zijn 50 dagen tussen Pasen en Pinksteren. Wat wil het getal 50 ons zeggen?

De SterrenPoorten op Aarde zijn onderling verbonden in vormen van de Heilige Geometrie. Uiterst krachtige poorten zijn verbonden in een driehoek, het symbool van spirituele evolutie. Vele poorten liggen over de planeet verspreid, en als je ze met een lijn zou verbinden zie je een Lemniscaat!

 

De twaalf belangrijkste poorten in het Grote Plan om de Hemel op Aarde te vestigen, vormen als het ware gewijde of heilige drie-eenheden.

 • De Kilimanjaro (en ook Mount Meru) in Kenya, Mount Kailash in Tibet en de Grand Canyon in de VS vormen een krachtige driehoek in dit plan.
 • De volgende heilige driehoek bestaat uit de Grote Piramide op Giza, de Uluru of Ayers Rock zoals westerlingen hem noemen in de Outback van Australië en Machu Picchu in Peru!
 • Mount Shasta in Californië, Mount Fuji in Japan en Lake Taupo in Nieuw Zeeland vormen een heilige driehoek.
 • De Alpen in Oostenrijk en Zwitserland met Monte Eporneo in Italië als belangrijkste berg vormen samen met de Oostzee en de Grote Meren de vierde heilige drie-eenheid.

 

Je ziet dat het hoogten en diepten zijn, beide polariteiten van een diabolo of energie vortex. Dit is inherent aan de Hermetische Wet Zo boven Zo Beneden. Elke poort werkt samen met 2 andere poorten als een heilige drie-eenheid en ze bevatten een goddelijke verbinding voor de planeet en al haar bewoners.

 

Sommige SterrenPoorten op Aarde resoneren ook met de menselijke chakra’s. Er zijn verschillende meningen over welke poort met welk chakra is verbonden en ik heb ze allemaal in kaart gebracht om vervolgens mijn innerlijk te raadplegen. Het meest opmerkelijke is dat de meeste locaties iets gemeen hebben; ze zijn bijna ontoegankelijk hoog en liggen (of lagen vroeger) dicht bij zee.

 

 • De Haleakala Krater op Hawaï correspondeert met het Aardechakra.
 • Mount Shasta in Californië, correspondeert met het Sacraalchakra.
 • Chichén Itzá, op het schiereiland Yucatan correspondeert met de Zonnevlecht.
 • De Aramu Muru in Peru is verbonden met het Hartchakra
 • Avalon is verbonden met het Keelchakra. Yeshua is er als kind geweest en hij wordt vaak het vleesgeworden woord genoemd…
 • De Tafelberg in Zuid Afrika correspondeert met het Derde Oog.
 • De Grote Piramide bij Cairo correspondeert met het Kroonchakra.
 • Mount Kailash in Tibet resoneert met het 8e chakra of Zielenster
 • Gunung Agung op Bali is verbonden het 9e chakra of… SterrenPoort

 

De negende poort is het einddoel van onze reis naar Indonesië… Andere locaties die ontoegankelijk zijn vanwege politieke en religieuze strijd zijn de Tempelrots in Yerushalaim en zijn tweelingziel de Ka’ba in Mekka…

 

Een SterrenPoort die in het nieuws kwam door piraterij is de Bab el Mandeb (Poort der Tranen). Dit is een zeestraat tussen Djibouti op de Hoorn van Afrika en Jemen op het Arabisch Schiereiland. Deze poort is verbonden met het ‘gezicht’ op Mars!

 

De geheime regering wil ons in slaap sussen met het verhaal over piraten ze zelf financieren om het geloofwaardig te maken. Zeven mijl diep in de zee, onder de SterrenPoort van Aden ligt een ontwakend, waarnemend bewustzijn met ontzagwekkende capaciteit, om vrede op deze Aarde te brengen.

 

Vrede op Aarde zou de hele machinerie van de militaire, farmaceutische en media maffia torpederen (hm, leuke woordspeling).

Als je dit weet, begrijp je ook waarom er in Egypte zoveel en zo kort na elkaar machtswisselingen zijn. De groep die een SterrenPoort beheerst, heeft als het ware de wereldmacht in handen. In de Vruchtbare Halve Maan is alle strijd begonnen. Cain en Abel dragen nu andere namen en titels, het zijn despoten en dictators, maar er is niets nieuws onder de Zon.

 

Als je dit weet, zie je ook in dat vrede in het Midden Oosten pas mogelijk is als alle wapens zijn omgesmeed tot ploegscharen. Zwaarden en speren zijn nu chemische wapens en Tomahawk kruisraketten.

 

Grappig genoeg ken ik als niet gelovige de uitspraak uit Jesaja: “Vanaf de Sion klinkt zijn onderricht, vanuit Yerushalaim spreekt de Heer. Hij zal rechtspreken tussen de volken, over machtige naties een oordeel vellen. Zij zullen hun zwaarden omsmeden tot ploegijzers en hun speren tot snoeimessen. Geen volk zal nog het zwaard trekken tegen een ander volk, geen mens zal meer weten wat oorlog is.”

 

Nu de komeet ISON ons zonnestelsel induikt, is het tijd om ons te herinneren dat wij allen één zijn. Voor ons is het veel gemakkelijker dan voor de door het ego gedomineerde kliek die de mensheid in slavernij en onderdrukking wil houden.

Het is hoog tijd dat wij ons Sterrenbewustzijn claimen.

 

SterrenZaden.

Wij allen zijn de SterrenZaden, wij allen zijn de Poorten waardoor het Licht op Aarde zich manifesteert. SterrenZaden is een term voor geëvolueerde wezens van andere planeten, sterrenstelsels of Galaxies, wiens specifieke taak het is om de Aarde en Al dat Leeft te helpen het Gouden Tijdperk te manifesteren.

 

SterrenZaden incarneerden onder de zelfde condities als Aarde mensen; onvoorstelbare hulpeloosheid, en totale vergetelheid omtrent hun identiteit, ware afkomst en doel in het leven. Maar de genen van SterrenZaden zijn gecodeerd met een ‘wekker’ die bestemd is om hen te activeren op een voorbestemd moment in hun leven.

 

Dit ontwaken kan zacht en langzaam gaan, of juist heel dramatisch en plotseling. Wat dacht je van de golf ontslagen, faillissementen, burn-outs? Wat dacht je van de plotselinge opstanden tegen het gezag overal ter wereld? 

 

In alle gevallen krijgt het geheugen een update op verschillende niveaus, welke de SterrenZaden in staat stelt hun opdrachten weer op te pikken. De verbinding met hun Hoger Zelf wordt tevens krachtiger, zodat zij op een brede begeleiding van hun innerlijke wijsheid kunnen steunen.

 

Veel SterrenZaden zijn er op getraind om snel los te kunnen laten. SterrenZaden kunnen in enkele jaren alle beperkende gedachten, gedragspatronen en angsten loslaten waar Aardse mensen soms vele levens over kunnen doen. Omdat SterrenZaden reeds vele missies op andere planeten hebben vervuld, zijn ze bekend met de procedures en technieken om het bewustzijn naar een hoger niveau te brengen.

 

Hoewel SterrenZaden een relatief klein percentage van de Aardse bevolking uitmaken, is hun missie groot en zeer divers. Eerst en vooral dienen ze door het huidige leven zien te komen om zich te herinneren wie ze werkelijk zijn.

Wanneer ze die verbinding maken worden ze door het transformatie proces opgetild om heel te worden, gecentreerd en afgestemd op hun Hoger Zelf.

Als SterrenZaden eenmaal beseffen wie ze zijn, kunnen ze beginnen met het helpen van verlichte Aarde zielen het Licht op Moeder Aarde te verankeren.

 

SterrenZaden zijn tevens middels Goddelijke Interventie uit hogere dimensies naar deze stoffelijke wereld gedirigeerd. Deze planeet Aarde zou niet overleven zonder de Goddelijke Interventie die door onze Schepper werd bevolen.

 

SterrenZaden zijn de ontbrekende schakel tussen de Galactische Federatie en de Spirituele Hiërarchie, de Elohim (Heren van Vorm) en de Heren van Tijd die met elkaar samenwerken om onze planeet vooruit te helpen.

 

SterrenZaden zijn ontwaakt uit de Droom die het Leven heet, en zijn bereid om het Licht te gronden, rituelen uit te voeren, te mediteren, les te geven, en de aandacht van mensen te richten op zaken die aan verandering toe zijn. Lijkt dit niet op het leven van Yeshua in een vorige tijd/ruimte?

 

Geliefden, de laatste alinea bevat sleutels om een betere wereld te scheppen. Het zijn de sleutels van Enoch in een notendop en in begrijpelijke taal.

 

 

Artikelen op deze website mogen vrij verspreid worden onder vermelding van de juiste bron: ArjunA – www.assayya.com