De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » True Soul Alignment

True Soul Alignment

 

True Soul Alignment 

 

Heb jij het gevoel een heel eind op weg te zijn, maar je komt niet door het stuk heen om jezelf af te lijnen, af te stemmen op jouw Divine Timeline en alles wat daar bij hoort, dan kan ik je de True Soul Alignment aanbieden. Ik kan het niet meer healing noemen, het is echt de aflijning met jouw ware Zelf, jouw ZieleZelf. De Essentie van wie jij als Ziel bent. 

 

Wat mag je verwachten?

 

Ik herstel onmiddellijk alle tijdslijnen in al jouw lagen van Zijn, welke nog in disbalans zijn. 

Ik verwijder alle zware gedachten die jij nog over al die tijdslijnen hebt. 

Hierdoor krijg je nieuwere inzichten, zoals gebruikelijk, en veel meer overzicht op wat zich verder aan mag dienen voor jou. 

Jouw Hoger ZieleZelf daalt verder in, je kunt ook zeggen dat Jij dichterbij Jouw Hoger ZieleZelf komt. Van daaruit begrijp je heel andere zaken dan dat je nog bezig was met al je multidimensionale delen/tijdslijnen te ontcijferen en te helen. Hierdoor leer je heel anders te werken met JeZelf en alles om je heen. 

Het is een Meesterschap op zich. 

Vanuit het Hoger ZieleZelf krijg je andere perspectieven aangereikt en werk je met anderen veel duidelijker Samen vanuit het Hoger ZieleZelf Level. Op dit niveau krijg jij de touwtjes in handen om Jouw Divine TimeLine te gaan BeLeven en te Creëren, hoewel de Creatie AlTijd aanwezig en bereikbaar Is. Je moet alleen de intentie hebben en er alles voor over hebben om deze ook werkelijkheid te laten worden. 

 

Daarvoor is het nodig je ZielsEssentie, je Persoonlijk Plan, op één lijn te krijgen met het Planetaire, Het Stellaire en het MultiVersele, waardoor je je Divine TimeLine bereikt. Van daaruit zal je weer verder groeien. Wel heb je dan al het oude achter je gelaten. De oude aarde is niet meer, levenslessen zijn geleerd, historie is weg, je hebt je basisblauwdruk weer terug en gaat verder met de Nieuwe Aarde. Met zoveel mogelijkheden om verder te leren wat er in jouw geopend kan worden en wat vrije keuze, vrije wil is vanuit de Ware Ziel. AlTijd. 

 

Kosten:

Voor deze sessie vraag ik 250 Euro als energie uitwisseling voor een real life sessie, voor een afstandssessie vraag ik 175 Euro. Ik spreek deze sessie niet in, omdat het GeHeel en Al Jouw Eigen Beleving moet zijn, omdat je daar aan toe bent. 

 

Na de sessie voel je waar je Lichaam en Geest behoefte aan heeft qua beweging, voeding en drinken.