De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Werken met je vortex

Werken met je Vortex

 

Ik geef de mogelijkheid om jou te leren hoe jij je vortex neer kunt zetten en bewaken door Werken met je Vortex sessies te geven.

 

Een vortex is jouw energieveld van evt healing, groei en informatie. Jouw eigen kanaal voor jouw eigen ontwikkeling. Het is tevens je beschermingsveld om energieën die niet van jou zijn niet binnen te laten komen of er uit te werken. Je vortex is je basistool om te connecten met dat wat zuiver is vanuit de De Bron van Pure Liefde en Licht. 

  

Ik heb in 2015 een basisvideo gemaakt waarin ik vertel hoe je met je eigen vortex kunt werken en samen met anderen. Deze heb ik voorheen openbaar gedeeld, maar het vergt ondertussen meer uitleg dan in de opname is te horen. De vortex is namelijk onderhevig aan de veranderingen in jou zelf en het is een kunst op zich om deze veranderingen te kunnen blijven traceren en jouw veranderingen op te merken in deze, zodat je er zelf mee kunt werken en deze ook voor anderen kunt gebruiken als je met ze zou willen werken. 

Er zijn mensen zijn die een ander vortexsysteem hebben dan de basisvortex die ik aanreik, dat zal duidelijk worden als je met vortexen werkt. Voor iedereen kan er een eigen manier zijn. Het verder ontwikkelen vanuit je zelf is iets wat je door mag blijven oefenen, liefst dagelijks. Tevens is het zo dat je vortex telkens veranderd en op een andere manier verankerd is. Het is aan jou de kunst om te ontdekken hoe jouw systeem werkt en hoe dit veranderd, zodat je werkelijk begint te begrijpen hoe het werkt voor jou. 

Wil je graag met je eigen vortex leren werken, dan geef ik de mogelijkheid om dat samen te oefenen via skype. Ik kijk dan hoe jouw vortex eruit ziet, omdat ik een ziener ben en ook door krijg hoe jouw unieke vortex er uit mag zien. Ik help je mee de vortex goed stevig neer te zetten, leer je hoe je deze kunt oprekken, hoe je jezelf tussendoor opnieuw kunt aflijnen en waar je op moet letten. Tevens geef ik uitleg over het verschil van in de energie van de Flower of Life te zitten, waar oude zaken opgelost dienen te worden en daar boven uit te stijgen en door te gaan naar de Nieuwe Aarde Energie. Dat betekent dat je je eeuwig bewustzijn blijft behouden en nooit meer in de grip van het oude komt in de zin van karma, tijdslijnen van de Oude Aarde, parallelle werelden die bij het oude horen en alle andere oude systemen en conditioneringen, genoemd de oude Matrix van gevangen zijn in een structuur die in de toekomst mag vervallen voor een ieder die daar voor kiest. 

 

Ik vraag voor deze sessie 80 euro per persoon en ik kan maximaal 4 personen meenemen in deze sessie, deze groep kun je zelf ook samen stellen. Wil je liever persoonlijke begeleiding, dan vraag ik 120 euro. De sessie duurt ongeveer 3 kwartier tot een uur als het persoonlijk is en met een groep kan het maximaal 2 uur duren. Het is mogelijk om dit meerdere malen te doen en te oefenen tegen het zelfde tarief. Deze sessies zijn mogelijk in real life en per skype.

 

Werken met je Vortex is een belangrijke levenstool, van bijzondere waarde die feitelijk niet in geld uit te drukken is, net zoals de healingen die ik geef. 

 

Zend mij een bericht via facebook of mail om een afspraak te maken. Zie Contact en Tarief