De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Ziekte is genezing

Ziekte is genezing? - Het activeren van je DNA

 

Wat is dat voor een uitspraak zullen velen denken?! En ze zullen kwaad worden ook nog, want hun klacht lijkt niet erkend te worden. En dat wil ik er nou juist niet mee zeggen. De klacht mag juist erkend worden, dan kan deze ook opgelost worden. 

Als je je lichaam zogenaamd ziek wilt laten worden, dan is dat omdat je iets niet helder hebt in je leven en je een rustperiode nodig hebt om te ontdekken wat je eigenlijk niet in je leven wilt hebben en wat je toch toestaat. Het lichaam is zo wijs dat het daarop reageert. Het zegt ho stop, ik wil dat je het anders doet, dus ga eens even stilstaan bij waar je mee bezig bent. Kijk ook wat het is en ga op zoek naar de oorzaak, de bron. Die ligt soms heel ergens anders dan je denkt, maar altijd in jou. Jij kunt dit zelf veranderen en daarmee jezelf genezen, door helder na te denken of één van de healingopties te gebruiken zoals verder aangegeven. Wat heb je nodig in je leven of wat heb je niet meer nodig in je leven, dat zijn de vragen die je jezelf moet stellen. Wat maakt je ziek en wat maakt je beter. Wat zijn positieve impulsen en wat zijn negatieve impulsen. Welke energieën laat jij toe in jouw leven die je goed doen en welke niet. 

Zorg dat je helderheid krijgt over wat goed voor je is en wat niet en wees rigoreus in beslissingen daarover. Handelen is altijd de werkwijze die je vanuit jezelf moet aangaan. 

Vaak heeft ziekte te maken met het niet willen aangaan van het oplossen van problemen. Je loopt ervoor weg, je gaat maar door, want ergens in jou zegt een stem dat je moet voldoen aan iets wat je jezelf hebt opgelegd. Vaak vanuit de samenleving opgelegd, het grote onderdrukkingsspel waar velen in meelopen. Maar jij hebt zelf de macht en de kracht om hier niet aan mee te doen en jezelf gelukkiger en gezonder te voelen. 

Vele chronische ziektes, ook ziektes waamee je geboren bent, ziektes die in families voorkomen zijn allemaal op te lossen als je er op tijd bij bent. Voorkomen is altijd makkelijker dan genezen. Maar ben je wel eenmaal ziek dan is er ook nog een heleboel te herstellen en volledig te genezen. Dat sommigen dat niet willen is hun zaak, zij blijven liever slachtoffer van zichzelf, maar jij kan het wel. 

En dus doe je dat en zet je alles in om dat te bewerkstelligen, hoe dan ook. Want jij wilt voor jezelf het geluk, het genieten en het delen met mensen die dat ook willen. 

Dus verdiep je niet in het slachtoffer zijn van je ziekte, maar verdiep je in het antwoord van je lichaam.

 

Hier een link naar een lijst van ziekteproblemen en wat er achter zit: http://eigen-wijzer.clubs.nl/nieuws/detail/1861224_lijst-van-ziektepatronen-en-hun-mogelijke-emotionele-betekenis 

 

Met de ont-wikkeling van ons Zelf, het openen van ons BewustZijn en dus Zelf Healing zal het ook heel normaal zijn dat er fysieke klachten zijn. Alles wil steeds weer in een nieuwe balans komen en daardoor kun je van alles ondergaan. Hierbij geef ik een link waar je ook veel informatie kunt lezen hoe deze processen zich kunnen voordoen. De link staat onder Ascensie Symptonen op deze website. Ontdek rustig hoe het voor jou werkt, probeer steeds weer te voelen of je hulp nodig hebt, of dat je het zelf kunt. Soms is het erg moeilijk, vooral in het begin, om volledig vertrouwen te hebben in het proces. Het scheelt soms ook al als je er over kunt praten met iemand. 

Ook is ziekte de weg naar een ander leven, het meer spirituele leven, een andere staat van bewustzijn. Daar waar jouw lichaam zich aanpast aan een hogere trilling. Daar waar jouw lichaam lichter kan worden en waardoor je toegang krijgt tot andere dimensies. Je begint andere dingen te zien, te horen, te voelen. Alles verandert in jouw lichaam en het gaat anders reageren. Daar zijn ook rustperiodes voor nodig en het schiften van dat in je leven wat niet meer past. Vaak lastige periodes, maar als je begrijpt waar het om gaat wordt het al makkelijker en kan je het grotere plaatje zien. 

In deze periodes ga je misschien door tijdslijnen en leer je ontdekken wie jij allemaal bent, wat er allemaal in je zit. Dat zal steeds meer zijn. Je leert steeds meer bij en je zult ook steeds meer herinneringen krijgen. En steeds weer zal je lichaam zich aanpassen. Hoe verder je komt, hoe minder zwaar ziektes zullen zijn. Hoewel mensen die er totaal aan voorbij gaan, hele zware klappen kunnen krijgen en ernstig ziek kunnen worden. Maar nog steeds geldt dat ziekte genezing is. 

Ziekte kun je ook zien als een heractivatie van je DNA. Ons DNA is maar voor kleine gedeeltes geactiveerd en in deze tijden, door een hogere frequentie, trilling dus, zal ons DNA weer geactiveerd worden, waardoor wij ons lichaam anders gaan beleven. Hierdoor ontwikkelen we ons telepathisch vermogen, kunnen we door tijden heen kijken, kunnen we aura's zien, andere kleuren gewaar worden en dus in andere dimensies schouwen. Daardoor zal tijd een andere belevenis krijgen, maak je misschien vreemde dingen mee in tijdsverschuivingen. Voel je je soms totaal in een andere wereld, in een parallelle wereld of helemaal niet op deze wereld. 

Zaak is om goed te weten wat er gaande is. Dat bepaalde periodes weer voorbij gaan en dat rustperiodes of ziekteperiodes weer over gaan. Vertrouwen in de toekomst dus. Vertrouwen in jezelf. En die mensen weten te vinden die hetzelfde meemaken en er over praten is soms ook heel prettig. 

Het is dus de tijd van bewust worden, een andere staat van zijn krijgen, ont-wikkelen en her-inneren en dat is geen ziekte. Dat is vooruitgang. 

 

Verder zien we dat veel ziektes opzettelijk gemaakt worden door belanghebbenden. En ik druk mij daarbij heel zachtjes uit. Verdiep je er in en verdiep je daarna in de oplossingen, want ze zijn er wel. Een ziekte die weer niet waar blijkt te zijn en die makkelijk opgelost worden is Aids. In de link naar het artikel dat ik hier plaats lees je meer: http://www.stijnspreekt.nl/hiv-onschuldig-en-veroorzaakt-geen-aids-must-read/ 

Het is ook goed om je eens te verdiepen in de gevolgen van vaccinaties. Een vrouw die hier veel over heeft geplubiceerd is Desiree Röver, de link naar haar website is http://www.desireerover.com/ Vaccinaties, gevoelige mensen en veel ziektes hebben met elkaar te maken. Ook daarin is een weg te bewandelen en goede info daarover is te vinden op de site van Mens Sana http://www.menssana.nu/pages/nl/publicaties/voor-professionals/auto-immuunziekten.php (voor mijzelf is het duidelijk geworden dat vaccinaties, ziekte van pfeiffer, gevoelig zijn, vit b12 tekort en andere aandoeningen met elkaar te maken hebben en ik heb veel in mezelf geinvesteerd om dit te achterhalen en zo goed mogelijk op te lossen als ik kon).

Hier ook nog een goed artikel over kanker en ware oorzaken en oplossingen: https://herbertka.wordpress.com/2015/06/14/de-ware-oorzaken-van-kanker/ 

 

Dan zijn er nog zaken die alleen maar gezien kunnen worden door healers die zelf flink aan de slag zijn geweest en beïnvloedende energieën kunnen opsporen, zoals energetische implantaten, coderingen, etc. Lees hierover meer bij het blog dat ik schreef Decoderen. De meeste ziektes hebben hier hun werkelijke oorsprong en als je begint deze weg te halen, dan gaat de rest een stuk makkelijker. 

 

Verdiep je in de onwaarheden die worden verteld en verdiep je in de oplossingen en onderneem die actie, ten gunste van jezelf, je familie, je kinderen, je vrienden. Ook al zullen velen het je behoorlijk kwalijk nemen als je deze gaat vertellen, want het is wel shocking natuurlijk, dat besef ik me al te goed. Maar wederom is door je trilling te verhogen de oplossing om ongewenste ziektebeelden uit je lichaam te verwijderen.

 

Zeer gevoelige mensen kunnen ook ziektes overnemen van anderen, dat wil zeggen, de verschijnselen. Feitelijk zijn ze niet werkelijk ziek. Het is wel apart om dit soort dingen te ervaren, maar als je weet dat je daar gevoelig voor bent, dan kun je of daar juist gebruik van maken en een ander daarmee helpen. Daarvoor moet je het wel weer goed buiten je eigen energie kunnen zetten. Zelf voel ik wel eens bij het behandelen van mensen hun pijn, omdat ik dan beter weet waar ik iets kan doen. Maar ik heb ook geleerd dat ik dit buiten mijzelf kan houden via te werken met een vortex en wel heel sterk aanwijzingen krijg waar ik moet behandelen. Weer is het zo dat hoe hoger jouw eigen trilling is, hoe beter je een ander kunt behandelen, maar hier is ook weer erg belangrijk dat je eerst je eigen energie kent en je krachtveld hoog genoeg is.  

 

De hoogste triling die er is, is Liefde. 

Liefde voor Jezelf, Liefde voor Alles wat Leeft. 

Met die trilling in je, en er zijn weinig mensen die dit werkelijk hebben, want mensen houden liever van de materie, kom je nog veel verder. Om liefde te begrijpen en te ontginnen in jezelf heb je een hele weg af te leggen. Misschien wel de allerbelangrijkste weg. Het is een weg van pijn, angst en verdriet, diepe eenzaamheid, durf je die niet aan te gaan, dan kan je ook wel vergeten dat je zult genezen. Dus wees niet bang en ga de liefde aan, met jezelf, met een ander, met alles wat leeft. 

 

 

 

Tevens is het oplossen van jouw genezingsproces het oplossen van jouw persoonlijke karma (zoals dat genoemd wordt, ik maak even gebruik van dit woord, maar ik zou ook kunnen zeggen dat we vast zitten in de matrix van iets wat niet waarheid is en dat je daarin moet leren zien wat wel waarheid is en dan loop je aldoor achter de feiten aan, want is waarheid. op ieder level van bewustzijn is het vorige niet meer waar en komt er een nieuwe waarheid naar boven die later ook niet blijkt waar te zijn, dus what's in a name), de mensen die je daarin tegenkomt en jouw omgeving, het land waarin je woont (of naar toe wilt reizen, wonen, op vakantie gaan) en uiteindelijk heeft het met de hele wereld te maken. De verandering van alles, want in die processen zitten wij nu. Zoals Ghandi al zei: Verander jezelf dan verander je de wereld.