De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Ziekte is genezing » Healingmethodes

 

In feite heb je niets nodig om jezelf te helen, werkelijk niets. Het is de slag met jezelf die je moet leveren om jezelf 360 graden om te keren waar je levensgeluk ligt, in jou zelf! Maar sommige dingen kunnen je helpen als je daar niet 123 op kunt komen. Hieronder geef ik een opsomming van hulpmiddelen die je kunt gebruiken, waarvan je veel kunt leren. Let wel: Jij bent alles Zelf, wat je ook gebruikt hiervoor. Je creeërt je eigen leven met alle ins en outs zelf en wat je daarbij wilt tegen komen. Alles is dan ook een spiegel van jouw ware Zelf. 

 

Wat o.a. voorhanden is en wat te gebruiken valt:

 

Natuur; Leylijnen en Krachtplaatsen; Regressie, Reincarnatie en andere Reizen in het Onderbewuste; Gedachtekracht; Energetisch; Spiegelen; Meditatie en Visualisatie; Kristallen/Stenen,Hout,Schelpen en andere voorwerpen uit de natuur; Kruiden en Voedsel; Klank en Muziek; Geur en Kleur; Creativiteit; Lichaamsgerichte behandelingen; Werken met Symbolen

 

Dit is een overzicht van diverse vormen van ondersteuning in healing, al dan niet door je zelf gedaan of dus met hulp van een ander. Meestal is een combinatie van alles de remedie om tot healing te komen en ja, dat is veel, maar de moeite waard, want je doet het voor jezelf en je omgeving. Bovendien word je er innerlijk enorm rijk van. Er zijn nog meer oplossingen om te gebruiken, zelf maak ik het liefst gebruik van dat wat het makkelijkst is om voor jezelf te doen, zonder dat je afhankelijk bent van anderen daarin. Omdat juist alles in jezelf zit en het het beste werkt als je het zelf leert, omdat je daardoor ook weer verder kunt met allerlei zaken om jezelf te ontwikkelen. 

 

Er is veel op het internet te vinden hierover, ik zal hier enkele onderwerpen in het kort belichten, aan te klikken via de submenu's.

 

Heb je ondersteuning nodig van iemand die dit in de praktijk in zichzelf verenigd heeft, dan biedt ik mijn 'skills' aan op het gebied van Quantum Healing en/of Keylontic Healing, Blessings from the Source of Cosmic Earth EvoLuTion Healing, neem daarvoor Contact op. Quantum Healing/Keylontic Healing of de andere healingen, zoals ik deze geef is voortgekomen en verenigd door mij door alle het bovenstaande bij elkaar te pakken in de healing. Een totaal pakket. Daarom is deze ook zeer krachtig en geeft je veel meer dan jarenlang stukje bij beetje vooruit te komen. Wel kan de rest behoorlijk ondersteunend zijn als je dit denkt nodig te hebben.