De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie

 

Energetische Healing... Wat is dat?

 

Je moet je voorstellen dat je een object bent dat een bepaalde vorm van straling heeft. Sommigen zijn bij leven al zo dood als een pier en die hebben nagenoeg geen straling. Mensen die volop leven vanuit hun hart hebben een enorme stralingsfactor. Het vervelende van een enorme stralingsfactor is dat als deze niet stevig genoeg is er altijd mensen zijn die hier gebruik van willen maken en die straling af willen nemen voor eigen gebruik. Energieslurpers. De kunst is om altijd in je stralingskracht te blijven wat er ook gebeurt. Je kunt ook zeggen in je kracht blijven staan. En daarin zuiver blijven ook nog. Een best lastige opgave voor velen, want hoe makkelijk is het om iets bij een ander te halen en het niet zelf te leren. Energetische healing door een ander bij jou betekent niets anders dan dat die ander met zijn of haar stralingskracht jou aanraakt in jouw stralingskracht, in jouw energie. Als je dat kunt voelen, dan betekent het dat het ook in jou aanwezig is. Dat kun je zelf ontwikkelen door zelf met energie te werken in je lichaam en om je lichaam. Door te werken met je chakra's, je energielichaam. Ook dit heeft weer met de rest te maken met wat je doet in het leven. Kies jij voor wat je wilt of laat je het afhangen van een ander wat je doet? Toon je zelf initiatief of laat je je meeslepen? Zorg je goed voor jezelf of laat je voor je zorgen. Maar ook zorg je altijd voor anderen, maar niemand zorgt voor jou? Het in balans brengen van je krachten, zodat geven een wisselwerking is met de ander, zonder dat er iemand tekort gedaan wordt is een opgave op zich. 

 

Energetische healing is dus niets anders dan jouw krachtveld in en om je heen zo stevig te maken dat je blijft stralen en dat niets je van je voetstuk brengt. Je kunt geraakt worden, ontroerd zijn, empatisch zijn naar anderen, boos worden en verdrietig zijn, maar niets tast jouw zijn werkelijk aan voor langere tijd. De momenten van intens geluk en intens genieten zullen daardoor veelvuldig in jou aanwezig zijn, ook al kan een ander zijn best doen om dit te onderdrukken, je stralingskracht omver te werpen. 

 

Hoe pak je energetische healing aan?

Je laat energie door je lichaam stromen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan als je moet beginnen. 

Simpele oefeningen, die je moet blijven herhalen als je werkelijk wilt, zullen je daarbij van dienst zijn. 

 

Je kunt beginnen met in je handen te wrijven en daarmee wek je energie op. Als je je handen dan een eindje van elkaar af houdt, dan kun je voelen dat er een energiebol ontstaat tussen je handen. Die energie kan je via je handen ergens anders naar je lichaam toebrengen en uiteindelijk door heel je lijf en om je lijf voelen. Je kunt jezelf hiermee opladen, je kunt jezelf hiermee genezen en verstevigen. 

 

Alles is een kwestie van doen en dit dus ook. Het leuke is dat je het altijd op iedere plek kunt toepassen, je moet er alleen even aan denken. 

Een heel mooi filmpje van hoe het werkt en hoe het er uit ziet is via facebook te bekijken via deze link.

 

Natuurlijk kun je het ook door een ander laten doen en met iemand anders is het fijn oefenen. Wat belangrijk is om te ontdekken is hoe jouw eigen energie aanvoelt, daarom is hier zelf mee aan de slag gaan heel belangrijk. Als je altijd je eigen energie kunt voelen, weet je ook wanneer iemand bij jou aan het inbreken is en dan kun je dat stoppen. Ook kan je dan zelf bepalen wat je de ander wel of niet meegeeft van jouw energie, wat je wil aanraken bij de ander en daardoor in feite ook bij jezelf. Toch zal wederom iedereen het bij zichzelf moeten leren, daar heb je het meeste aan. Want jij bent uniek in jouw energie en als je dat kunt overbrengen dan ben je én bij jezelf en je kan als voorbeeld zijn voor anderen. 

 

De leer van Bruno Groening, aansluiten op de Goddelijke Bron, door leren te ontvangen vanuit die Goddelijke Bron, is de geneeskunst die we zijn vergeten. Hierbij een filmpje over de leringen van Bruno Groening: http://youtu.be/L22Oq9RyN_E 

 

Een site met heel veel info is hier te vinden http://www.leylijnen.com/paranormaal.htm 

 

Zelf heb ik ontvangen hoe je kunt leren in je eigen energie te blijven en deze ook weer schoon te maken. Een oefening voor iedere dag. Dit is te beluisteren via deze link. De Vortexoefening.

Een belangrijke oefening voor gevoelige mensen.