De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie

De Natuur geeft het grootste vermogen tot healing. 

In de natuur mag je jezelf zijn. Altijd. En het is gratis en voor niks. 

De natuur kan je spiegelen, kan je energie geven, je bewustzijn kan zich makkelijker openen. Natuurlijk moet je dat zelf wel willen.

Het contact met je eigen natuur wordt er duidelijker van, het contact met de natuur en de aarde wordt er duidelijker van. Je kan toegang krijgen tot meerdere dimensies die je allemaal kunnen laten zien wie je werkelijk bent. Het gaan durven ervaren in de natuur kan beginnen met gewoon foto's maken en je te verbinden met de energie die je ziet. Kan simpelweg een boom of een bloem zijn. Alles is energie en ook die boom en/of bloem is een bepaalde energie die je iets kan geven. Realiseer je ook dat ook jij die boom en die bloem bent. Dat je in contact staat. Zo kan je ook oude energieën in de natuur oppikken die je iets vertellen, laten zien. Op foto's is meestal dan ook meer te zien dan je in eerste instantie denkt. Hoe meer je het denken los kunt laten, hoe meer je zult gaan zien en hoe meer je zult gaan ervaren. Eventuele pijnen kunnen door de energie van de natuur opgenomen worden als je daar om vraagt. Er zullen natuurwezens zijn die je ook willen helpen door iets aan te geven, je ergens op te wijzen. Niet denken dat het fantasie is, het is er gewoon en het wordt aangedragen. Ook geeft de natuur zoveel medicinale toepassingen waar je versteld van staat, evenals dat het voeding geeft aan lichaam en geest en aan je energetische lichaam. 

Door wandelen, veel en liefst lang, of door in alle rust en in meditatie te gaan in een natuurrijke omgeving kan je alle vragen die je hebt laten beantwoorden. Door je eigen hoger zelf of door mede inbreng wat er in de dimensies om je heen is. 

Heb je grote angsten en durf je dit niet te doen, dan is het aan te raden dit onder begeleiding te doen of om eerst andere technieken toe te passen voor je hier aan begint. Let ook wel op dat als je diep in de meditatie gaat of jezelf helemaal overgeeft aan de natuur dat je nog weer terug moet en helder moet zijn om naar huis te gaan. Soms is dit lastig, dus wees ook voorzichtig. Zelf ben ik wel eens de weg kwijt geraakt in een voor mij zeer bekend bos, omdat ik in totaal andere werelden was. Dan zijn er op dat moment ook vaak wel weer helpers in menselijke vorm, je medemens dus, die je alleen maar even hoeft te vragen waar je je weg kunt hervinden. Zeker van jezelf zijn en je zelf weer goed weten te aarden, wat gek klinkt als je in het bos bent geweest, is noodzakelijk. Springen, even hard lopen, jezelf bekloppen en beknijpen helpen daarbij ook goed. 

Uiteindelijk zul je je beseffen dat de natuur een betere vriend is dan wie dan ook, want alles is altijd voorhanden. Van voedsel tot onderdak, ook al zie je die misschien niet direct en is het anders dan een huis. 

 

Via visualisaties en meditaties kun je eventueel ook vanuit huis verbinding maken met een plek in het bos, aan de zee of waar dan ook, waar je naar toe kunt gaan om ongeveer ditzelfde te beleven. Het blijft uiteraard anders. 

 

Hieronder een mooi filmpje waarin je kunt zien hoe je de omgeving ook anders kunt zien. Zelf zie ik ook altijd bepaalde dingen die mij duiden op aanwezigheid van energieën en dat kan op heel veel manieren.