De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie
Home » Ziekte is genezing » Healingmethodes » Natuurvoorwerpen

Ooit heb ik geleerd om te werken met kristallen, de zgn edelsteentherapie. 

Inmiddels heb ik ook geleerd dat je ook heel goed met stenen en andere voorwerpen uit de natuur kunt werken. 

Soms is het zo dat iets uit de natuur je aantrekt. Een bijzonder steentje, een stuk hout, een bloemetje, een schelp, een veer of wat dan ook. Je kunt dat meenemen naar huis en op een speciaal plekje leggen ergens in huis of bij je gaan dragen. Ook kun je het ergens op je lichaam leggen waarvan jij voelt dat het daar liggen moet. Je kunt direct een rustmoment nemen of in meditatie gaan. Je kunt zelfs mediteren op de energie van dat voorwerp. Wat heeft het jou te zeggen. Het hoeft niet, dat is gewoon een mogelijkheid. 

De energie van het voorwerp doet zijn werk wel, maar je kunt de kracht wat sterker maken als je ook werkelijk contact maakt met dat voorwerp en dat kan door gewoon te vragen of het zijn energie met de jouwe wil verbinden en dat aan jou overbrengt wat jij nodig hebt. 

Alles is energie. 

 

Soms verlies je zo'n steen en dan is het werk verricht. Het mooie is dat als je het zo uit de natuur hebt gehaald je het ook daar weer zo kunt verliezen, dan is het weer terug waar het hoort en kan het zich weer opladen aan de aarde en kan iemand anders het later weer gebruiken. Het wordt op die manier ook vanzelf gereinigd. Mocht je het niet verliezen, maar voel je dat het voor jou klaar is, dan kun je het dus ook weer terug geven aan de natuur. Het mooiste is dat je dan kunt bedanken, kan natuurlijk ook als je het verloren hebt, dat het voor jou heeft gedaan wat nodig was. 

Ook weer heel simpel en heel goed te doen. 

 

Voor bijzondere sieraden met stenen en andere speciale gezondheidsprodukten verwijs ik graag door naar de site  http://healthspirit.info