De Reis door Jouw Zelf in Bewust Worden en het Her-Ontdekken en Her-Inneren wie Jij Bent in Essentie

Over Symboliek is heel veel te vertellen, het wordt veelvuldig misbruikt door bepaalde lieden. Mijn visie daarop is, als je je bewust bent van je eigen hart en de juiste intenties, dan kan symboliek je verder helpen met je ontdekkingsreis van jouw Bewust Zijn, Zelf Healing en Zelf Ontwikkeling. 

Symboliek is overal om je heen, in alles te vinden. Een niet zichbare energie ook weer die jou ergens raakt en jou wat wil vertellen. Of iets wat je bewust in jouw energieveld plaatst om je te versterken in je kracht. Soms ook weer iets wat je tijdelijk nodig hebt om in die kracht te komen. 

Symboliek vind je in getallen die je veelvuldig ziet. Je kunt je eens verdiepen in nummerologie om te ontdekken wat het kan zijn, maar je kunt ook hier weer zelf mediteren op de betekenis, net als met alle andere symboliek. 

Er is dierensymboliek, symboliek van bloemen, planten, bomen; symboliek vanuit allerlei religies; symboliek van een plaats, een stad, een dorp, een streek, een land, iedere plek op aarde met daarbij extra krachtplaatsen; symboliek van tekens; symboliek van historische figuren; symboliek van namen; symboliek van voorwerpen, welke vaak in de kunst zijn gebruikt bijvoorbeeld, maar die we ook terug kunnen brengen naar ons eigen huis tuin en keuken gebruik. 

Het is een rij die nog veel langer is natuurlijk, omdat zoals ik al zei alles symboliek is. Symboliek heeft ook weer een bepaalde energie. Ga voor jezelf uitzoeken wat het betekent. 

 

Als je wilt zoeken op internet, voor het geval je het nog niet vanuit jezelf kunt benoemen, zoek dan op symboliek betekenis of op spiritueel symboliek, sjamanisme en het desbetreffende voorwerp als woord erbij. Er is veel te vinden, maar nogmaals vanuit jezelf is het altijd meer bij de waarheid van jezelf.